Skip to main content

Coming soon: nieuwe behandeling voor huidverstrakking op natuurlijke wijze

Bijna elk jaar bezoek ik het Anti Aging Congres in Monaco. Alles is nogal “over the top” daar: de auto’s, outfits, borsten en lippen.. Maar er er valt ook altijd veel te leren. Ook deze keer heb ik vele workshops en lezingen gevolgd van ervaren dermatologen en plastisch chirurgen, erg interessant.
 
Deze keer had ik echter ook een andere missie..
 
Dagelijks krijg ik diverse malen de vraag of ik niet iets kan doen aan die verslapte huid van de hals. Of ik niet die hamsterwangetjes kan wegwerken. En die buik is na mijn zwangerschappen nooit meer geworden wat het was.. Tot op heden had ik daar eigenlijk geen goede oplossing voor, afgezien van doorverwijzen naar een plastisch chirurg, maar het gros wilde toch niet onder het mes.
 
Dus ik ben op zoek gegaan naar een apparaat voor huidverstrakking. Maar dan wilde ik ook de beste. Met de meeste mogelijkheden. Okay, dat wordt na mijn reeds geboekte tripje volgende maand geen vakantie meer de rest van het jaar, maar oh wat ben ik blij! Ik heb een fantastisch apparaat gevonden die meer kan dan ik had durven hopen.
 
To be continued..
Willeke Kamphof
info@willekekamphof.nl
+316 246 631 24