Mededeling en maatregelen rondom het Coronavirus

In verband met het Coronavirus volgt Praktijk Willeke Kamphof de actuele aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels. De overheid acht sluiting vooralsnog niet noodzakelijk, maar de enigszins onduidelijke berichtgeving en onvoorspelbare omstandigheden, voedt onrust en onzekerheid.

Dus ondanks strikte opvolging van alle maatregelen, heb ik alsnog besloten volgende week (vanaf 30 maart tot 6 april) de deuren van de praktijk tijdelijk te sluiten. Dit doe ik niet per direct, want ik wil natuurlijk het liefst de praktijk zo lang mogelijk draaiende houden en daarbij iedereen nog de kans geven een behandeling in te plannen / af te maken / door te laten gaan. Toch voelt het voor mij beter de deuren tijdelijk even te sluiten. Dit geeft mij tevens de ruimte de planning beter te kunnen reguleren.

Mocht je nog een afspraak willen maken, doe dit dan gewoon, want dit kan. De veiligheidsmaatregelen zijn maximaal dankzij uitsluiting van de aanwezigheid van meerdere personen tegelijk, maximale hygiëne, sociale onthouding en voorzichtigheid bij de cliënt zelf. De praktijk is de hele week dus nog gewoon geopend en deze periode leent zich uiteraard uitstekend voor behandelingen met een wat langere hersteltermijn zoals CO2, PLexR, chemische peeling, etc.

Dank voor jullie positiviteit en vertrouwen!

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaalde behandeling? Dit kan uiteraard ook altijd telefonisch.

Contact opnemen met Willeke Kamphof

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat de praktijk dicht?

Met ingang van 30 maart is de praktijk tijdelijk gesloten. Je kunt de digitale agenda raadplegen om een afspraak te maken of even persoonlijk contact opnemen met Willeke via info@willekekamphof of +31 06 246 631 24. 

Welke maatregelen worden er getroffen?

De praktijk volgt alle aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels, sociale onthouding van Willeke Kamphof en het verzoek tot thuisblijven in geval van milde verkoudheidsklachten.

Wat wordt er van mij verwacht?

Wanneer je verkoudheidsklachten ervaart (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je vriendelijk verzoeken thuis te blijven.

Kan ik nog gewoon een afspraak inplannen?

Veel vragen over behandelingen kunnen uistekend digitaal behandeld worden. Samen zullen we je wensen bespreken. Een eerlijk en vrijblijvend advies volgt.

Kan ik ook een telefonisch (gratis) consult plannen met Willeke Kamhof?

Veel vragen over behandelingen kunnen uistekend digitaal behandeld worden. Samen zullen we je wensen bespreken. Een eerlijk en vrijblijvend advies volgt.