Gummy smile (tandvleeslach) behandeling met botox

Een gummy smile: je hebt het wel of je hebt het niet, het is aangeboren. De spiertjes die je bovenlip omhoog trekken als je lacht, werken gewoon iets te hard: bij het lachen wordt een groot deel van je tandvlees zichtbaar en sommige mensen vinden dat storend. Mocht dat zo zijn, dan kun je een behandeling overwegen.

Gummy smile behandeling met botox

De gummy smile is eenvoudig te behandelen met een beetje botox in of nabij de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optrekken van de bovenlip. Botox werkt als een spierverslapper en zorgt er dus voor dat je bovenlip na de behandeling met minder kracht omhoog wordt getrokken als je lacht. Hierdoor wordt het tandvlees minder zichtbaar. Het fijne is, dat je lach of gezichtsuitdrukking hierdoor verder niet beïnvloed wordt.

Effect behandeling

Het resultaat van de behandeling is na een paar dagen zichtbaar en houdt gemiddeld 6-9 maanden aan. Daarna kan je desgewenst opnieuw een behandeling ondergaan.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Botox kleine regio gelaat

€ 75,-

1 regio gelaat (frons, voorhoofd of kraaienpootjes)

€ 160,-

2 regio's

€ 270,-

3 regio's

€ 330,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact