Halslift voor een strakkere hals

Als je ouder wordt, verliest je huid haar elasticiteit. In de hals kunnen plooien en rimpels ontstaan doordat de huid gaat hangen. Terwijl je gezicht er nog stralend uit kan zien, verraadt de huid van je hals vaak je werkelijke leeftijd. Wanneer de huid erg slap is, wordt dit ook wel een kalkoenenhals genoemd. Als je je hier aan stoort, kun je een halslift laten uitvoeren. Je hals wordt zo weer strakker, waardoor je er jonger en frisser uit ziet.

Halslift behandelen met laserbehandeling

Tot voor kort was een operatieve ingreep de enige effectieve manier om dit probleem op te lossen.  Tegenwoordig zijn er lasers op de markt die de huid kunnen verstrakken en verstevigen op een noninvasieve, nonablatieve manier: zonder dat er wondjes gemaakt worden. Het bindweefsel in de huid wordt voorzichtig opgewarmd, hierdoor wordt het collageen gestimuleerd tot regeneratie met verbetering van de huidstructuur tot gevolg.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is geschikt wanneer er sprake is van overtollige, verslapte huid, niet wanneer er veel onderhuids vetweefsel of uitgezakte spieren aanwezig zijn. Tijdens een (kosteloos) informatief consult kijken we samen of de behandeling in jouw geval een goede optie is.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Aangezien de behandeling nauwelijks gevoelig is, is verdoving niet nodig. De laser wordt in hoog tempo over de te behandelen huid heen en weer bewogen. De laser warmt de het bindweefsel in de huid op, waarbij gestreefd wordt naar een temperatuur van ongeveer 41 graden Celsius. Dat wordt gemeten met een speciale thermometer. Elke keer wordt een gebied van circa 5x5cm op deze manier behandeld gedurende een aantal minuten. De huid zal nadien hoogstens een beetje rood zijn. Je kunt daarna dus gewoon je bezigheden weer oppakken!

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact