Injectables bij Praktijk Willeke Kamphof
Verspronckweg Haarlem

Anti-aging deskundige met meer dan 10 jaar ervaring

Willeke Kamphof is een arts, veiligheid staat voorop

Alleen de beste merken voor eerlijke tarieven

Altijd vrijblijvend advies tijdens een kosteloos consult

Praktijk voor injectables Haarlem

Alle cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Zij is gespecialiseerd in het zo mooi en natuurlijk mogelijk plaatsen van injectables. Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk. Willeke Kamphof is door haar werk als dermatoloog gespecialiseerd in huidziekten, maar heeft daardoor ook uitgebreide kennis over behandelingen die de verschijnselen van het ouder worden tegengaan. Het deskundig adviseren over verschillende injectables vereist expertise en een ruime dosis inzicht. Willeke heeft oog voor verhoudingen en vindt het belangrijk dat het effect van haar handelen subtiel en natuurlijk is.

Botox    Fillers    Profhilo     Skinboosters       PRP    Lipofilling     Medisch

Botox

 • Zeer effectieve antirimpel behandeling
 • Voor o.a. kraaienpootjes, frons & voorhoofd
 • Tijdelijk effect (3-4 maanden)

Botox wordt wereldwijd gebruikt voor cosmetische behandelingen. Het is de meest gebruikte en meest effectieve manier om dynamische rimpels (veroorzaakt door mimiek) te behandelen zonder operatie. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdslijntjes. Vaak geeft een combinatie van fillers en botox het mooiste en meest natuurlijke effect.

Meer info

Profhilo®

 • Anti-aging met puur hyaluronzuur
 • Zonder chemische toevoegingen
 • Verjongt, maar geeft geen volume (zoals bij fillers)

Profhilo is een anti-aging product met puur hyaluronzuur. Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht (zoals bij fillers). De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.

Meer info

Fillers

 • Voor het creëren van volume
 • Het revitaliseert en verstevigt de huid
 • Het vervaagt lijntjes en plooien

Fillers met hyaluronzuur zijn vervaardigd met het doel rimpels, plooien en lijnen te vervagen, de gezichtscontour te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen. Willeke Kamphof maakt alleen gebruik van de grote merken. Deze zijn FDA approved (goedgekeurd medisch hulpmiddel) en veilig dankzij jarenlang gebruik (ervaring) en intensief onderzoek.

Meer info

Skinboosters

 • Een serie micro-injecties met hyaluronzuur
 • Geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit
 • De huid wordt steviger en gladder
 • Meestal bestaat de behandeling uit 3 sessies met tussenpozen van een maand

Naarmate je ouder wordt, vermindert de elasticiteit van je huid, hetgeen een meer onregelmatige en drogere huid met fijne rimpeltjes tot gevolg heeft. Skinboosters zorgen langdurig voor een natuurlijk glanzende en gehydrateerde huid die er jonger uitziet. Skinboosters kunnen gebruikt worden in je gehele gezicht om de kwaliteit en vochtbalans van de huid te verbeteren. Ze zijn geschikt voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of bij een door zonlicht beschadigde huid.

Meer info

PRP behandeling met microneedling

 • Verstevigen van de huid in gelaat, hals of decolleté
 • Verminderen van fijne lijntjes en/of acne-littekens
 • Een PRP behandeling is bij uitstek geschikt voor mensen die uitsluitend behandeld willen worden met lichaamseigen of natuurlijk materiaal.

PRP staat voor Platelet Rich Plasma, oftewel bloedplaatjesrijk plasma. Het bloedplasma bevat stoffen (groeifactoren) die de aanmaak van onder andere collageen en hyaluronzuur in de huid stimuleren. Hierdoor vindt een algehele huidverbetering plaats; fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er frisser uit. Er wordt voorafgaand bloed afgenomen bij ons in de praktijk. Dit wordt gecentrifugeerd, waarna er bloedplasma overblijft met een grote hoeveelheid groeifactoren. Dit plasma wordt in het te behandelen gebied geïnjecteerd.

Meer info

Lipofilling

 • Het corrigeren van volumeverlies middels eigen vet
 • Een meer permanente oplossing
 • Geschikt voor gezicht, grote schaamlippen en handruggen

Lipofilling is het corrigeren van volumeverlies middels eigen vet met een prachtig, natuurlijk en permanent resultaat tot gevolg.De behandeling is geschikt voor het terugbrengen van volume in het gezicht, maar ook van de grote schaamlippen en handruggen. In het gezicht kunnen de slapen, wangen en de regio rond de mond goed met lipofilling behandeld worden.

Meer info

Botox medisch

Migraine

 • Het effect treedt tot 10 dagen na de behandeling op
 • 70-80% geeft aan dat de klachten verminderd zijn
 • Het resultaat houdt 4-6 maanden aan

Injectables tegen migraine: een behandeling die al jarenlang met succes wordt uitgevoerd. In de praktijk geeft 70-80% van de patiënten aan dat de klachten verminderd zijn. De exacte oorzaak van migraine is nog steeds niet duidelijk. Eén van de mogelijke uitlokkers van migraine is het onwillekeurig aanspannen van spieren, voornamelijk die van het aangezicht. Aangezien de injectable die wij gebruiken een spierverslapper is, kan een behandeling hiermee uitkomst bieden.

Tandenknarsen

Met behulp van botox injetables in de kaakspieren kan de spierspanning dusdanig verlaagd worden dat er een vermindering van de klachten optreedt of dat het knarsen of klemmen helemaal stopt. De benodigde hoeveelheid botox is afhankelijk van de ernst van de klachten en de grootte van de spieren. Dankzij een behandeling met botox krijgt het gezicht tevens een zachtere uitstraling. De balans wordt hersteld en het gezicht krijgt weer een ronde vorm.

Na de behandeling duurt het enkele weken voordat de klachten begin te verminderen.  De duur van het resultaat van de botox behandeling is per persoon verschillend, maar houdt gemiddeld 4 maanden aan.

Transpiratie

 • Bewezen effectief
 • Maar liefst 95% van de klachten kan hierdoor worden verminderd
 • De injectable (een spierverslapper) blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar zweetklier, waardoor de zweetproductie stopt of gereduceerd wordt.

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren ter plaatse van de oksels, handpalmen, voetzolen, maar ook het voorhoofd. Een nare kwaal die flink tot last kan zijn. Meestal is de oorzaak van hyperhidrose (overmatig transpireren) niet aan te wijzen. Injectables tegen zweten is misschien niet het eerste waar men aan denkt, maar wel bewezen effectief. Maar liefst 95% van de klachten kan hierdoor worden verminderd.*

*

Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat.
In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Afspraak maken consult (gratis & vrijblijvend) voor eerlijk advies