Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Kraaienpootjes behandelen bij Praktijk Willeke Kamphof Haarlem

Kraaienpootjes, oftewel lachrimpeltjes, zijn heel charmant maar kunnen tegelijkertijd ook storend zijn. Ze worden veroorzaakt door lachen, maar ook knijpen tegen fel zonlicht, roken en de werking van UV-straling werken deze lijntjes in de hand. Het is daarom belangrijk om een zonnebril te dragen, een goede zonnebrandfactor te gebruiken en uiteraard te stoppen met roken. Er zijn inmiddels naast botox diverse methoden om kraaienpootjes  te behandelen.


* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

1. Kraaienpootjes behandelen met botox

Met botox zijn die rimpels prima te verhelpen. Het verzacht de lijntjes en geeft een frisse, uitgeruste look. De behandeling is eenvoudig; een paar prikjes bij de kraaienpootjes, waarna je na een aantal dagen al het effect zult bemerken. Na 10-14 dagen is het effect maximaal. Na circa 4 maanden is het middel uitgewerkt en zou je een nieuwe afspraak kunnen maken om het effect te behouden.

Soms is het niet voldoende om alleen met botox te behandelen, maar is het mooier de huid te verstevigen met bijvoorbeeld dunne fillers of een laserbehandeling. We zullen het samen uitgebreid bespreken, waarbij eerlijke adviezen zullen worden gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

2. PLexR Soft Surgery

Indien de lijntjes en rimpeltjes dieper en duidelijk zichtbaar zijn, zelfs als de onderliggende spieren niet worden gebruikt, is PlexR Soft Surgery een effectievere behandeling. De PlexR is een apparaat waarmee de huid behandeld wordt met plasma: zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes – plasma – die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Hierdoor zal een krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat en rimpels verdwijnen. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid.

2. CO2-laser

Bij onze CO2 laser wordt het laserlicht gefilterd, waarbij het laserlicht in fijne bundels wordt verdeeld. Deze “fractionele” methode zorgt ervoor dat de huid tussen de laserbundels intact blijft, waardoor de huid veel sneller geneest en een korte herstelperiode heeft. De laser maakt dus kleine gaatjes in de huid waarbij de vrijgekomen energie zich dieper in de huid verspreidt. Deze energie (warmte) zorgt ervoor dat het bindweefsel wordt gestimuleerd, met als gevolg dat de huid zich verstrakt en verdikt, de structuur van de huid verbetert en dat rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

Meer over CO2-laser

Het voordeel van de CO2-laser boven de Plexr is, is dat de CO2-laser meer mogelijkheden heeft wat betreft instellingen, zo is deze behandeling voor vrijwel ieder huidtype toe te passen. De CO2-laser kan dus ook zo ingesteld worden, dat een enkele behandeling al erg veel effect heeft en meerdere behandelingen voor een bevredigend effect niet onmiddellijk nodig zijn, zoals bij de PlexR vaak wel het geval is. Daarnaast werkt de CO2-laser zeer snel, waardoor tijdens een enkele behandeling grote gebieden (bijvoorbeeld het hele gezicht) aangepakt kunnen worden, dat is bij de PlexR niet goed mogelijk.

4. Belotero: fillers gericht op minimale volume vermeerdering

Er zijn enkele speciale fillers op de markt die zeer oppervlakkig geïnjecteerd kunnen worden, zodat je minimale volume vermeerdering krijgt. Deze fillers zijn Belotero Balance® en Belotero Soft®. Met een speciale techniek, de blanching-techniek, kunnen fijne lijntjes als de kraaienpootjes en de rokerslijntjes behandeld worden.

Eigenlijk verschilt de behandeling weinig met de reguliere filler-behandelingen. Wel kan het wat gevoeliger zijn omdat er zo oppervlakkig geïnjecteerd wordt en omdat er zoveel prikjes uitgedeeld worden. Koelen met coldpacks is een manier om dit leed te verzachten. Verdoven met crèmes heeft niet mijn voorkeur, omdat de huid ervan zwelt en ik dus minder goed kan zien wat ik doe.

Resultaat

Bij velen bestaat de associatie met uitdrukkingsloze, onnatuurlijke gezichten. Dat is nu precies wat wij niet wensen. Ons streven is een natuurlijk, fris en uitgerust uiterlijk. Het is de bedoeling het uiterlijk te verbeteren, zonder dat je ziet dat er een behandeling heeft plaatsgevonden.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Botox (1 regio gelaat)

€ 160,-

PlexR

op aanvraag

CO2 Laser

€ 650,-

Fillers

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact