Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Lippen opvullen met fillers

Lippen opvullen met fillers zorgt voor een langdurig, mooi & natuurlijk resultaat. Mits subtiel en natuurlijk aangebracht door een ervaren arts resulteert dit in prachtige lippen, passend bij de vorm van je gezicht.

Mooie volle lippen

Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen met volle lippen jonger werden geschat dan hun werkelijke leeftijd. Zelfs als hun gezicht verder wél de sporen van hun leeftijd droeg, vond men de vrouwen met volle lippen er toch jonger uitzien. De mond is een belangrijke blikvanger. Als we iemand in het gezicht aankijken, gaat de aandacht eerst naar de ogen en dan naar de mond. Volle lippen zorgen niet alleen voor een jeugdige uitstraling, maar hebben ook iets sensueels.

Het hebben van smalle of volle lippen is genetisch bepaald. Daarnaast zullen de lippen naarmate we ouder worden aan volume verliezen. De lip wordt iets langer, valt naar binnen en wordt smaller. Dit geeft vaak ongewild een streng uiterlijk.

Lippen opvullen met fillers: de behandeling

We kunnen lippen meer volume geven met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur, een stof die ook in ons eigen lichaam voorkomt. Deze fillers worden volledig door ons lichaam afgebroken en zijn dus veilig. Het mooiste is een subtiel, natuurlijk resultaat dat bij je gezicht past. Soms bestaat er asymmetrie van de lippen, dit kunnen we ook behandelen.

We zullen samen je wensen uitgebreid bespreken en kijken wat de mogelijkheden daartoe zijn, om zo de mooiste versie van je mond te creëren.

Resultaat

Omdat lippen erg gevoelig zijn, wordt er gebruik gemaakt van verdovende crème en/of prikjes. Omdat de lippen beweeglijk en goed doorbloedt zijn, zal het resultaat van de behandeling iets korter aanhouden dan bij andere behandelingen met fillers. Reken voor een lipvergroting op een resultaat dat zo’n zes maanden aanhoudt.

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Contouren lippen verbeteren - 0,5 ml

€ 250,-

Lippen opvullen - 1,0 ml

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact