Skip to main content

Praktijk voor medische en esthetische behandelingen
aangaande de huid

Willeke Kamphof is een arts, veiligheid staat voorop

Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk

Je kunt altijd rekenen op een eerlijk advies

Altijd vrijblijvend advies tijdens een kosteloos consult

Medische & lichaamsgerelateerde
behandelingen

Dermatoloog Willeke Kamphof is gespecialiseerd in huidverjonging, maar ook in het behandelen van huidproblemen en het bieden van medische zorg en oplossingen verwant aan de aanwezig apparatuur en kennis binnen de praktijk. Zo kunnen injectables met een spierontspannende functie worden gebruikt bij het minder zichtbaar maken van rimpels, maar ook zeer effectief worden ingezet bij migraine, overmatig transpireren en zelfs bruxisme.
Ook kun je bij Praktijk Willeke Kamphof terecht voor het verjongen van de vaginawand met klachtvermindering (zoals droogte, infecties en pijn) als gevolg.

Migraine

  • Het effect treedt tot 10 dagen na de behandeling op
  • 70-80% geeft aan dat de klachten verminderd zijn
  • Het resultaat houdt 4-6 maanden aan

Injectables tegen migraine: een behandeling die al jarenlang met succes wordt uitgevoerd. In de praktijk geeft 70-80% van de patiënten aan dat de klachten verminderd zijn. De exacte oorzaak van migraine is nog steeds niet duidelijk. Eén van de mogelijke uitlokkers van migraine is het onwillekeurig aanspannen van spieren, voornamelijk die van het aangezicht. Aangezien de injectable die wij gebruiken een spierverslapper is, kan een behandeling hiermee uitkomst bieden.

Femilift laserbehandeling

Biedt verlichting:
  • Bij vaginale elasticiteit
  • Bij stressincontinentie
  • Na de menopauze
  • Vaginale droogheid en infecties

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies en vaginale problemen, zoals verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties. Femilift laserbehandeling is een geavanceerde, minimaal invasieve poliklinische behandeling die optimale resultaten levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase.

Transpiratie

  • Bewezen effectief
  • Maar liefst 95% van de klachten kan hierdoor worden verminderd
  • De injectable (een spierverslapper) blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar zweetklier, waardoor de zweetproductie stopt of gereduceerd wordt.

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren ter plaatse van de oksels, handpalmen, voetzolen, maar ook het voorhoofd. Een nare kwaal die flink tot last kan zijn. Meestal is de oorzaak van hyperhidrose (overmatig transpireren) niet aan te wijzen. Injectables tegen zweten is misschien niet het eerste waar men aan denkt, maar wel bewezen effectief. Maar liefst 95% van de klachten kan hierdoor worden verminderd.*

Tandenknarsen

Met behulp van botox injetables in de kaakspieren kan de spierspanning dusdanig verlaagd worden dat er een vermindering van de klachten optreedt of dat het knarsen of klemmen helemaal stopt. De benodigde hoeveelheid botox is afhankelijk van de ernst van de klachten en de grootte van de spieren. Dankzij een behandeling met botox krijgt het gezicht tevens een zachtere uitstraling. De balans wordt hersteld en het gezicht krijgt weer een ronde vorm.

Na de behandeling duurt het enkele weken voordat de klachten begin te verminderen. De duur van het resultaat van de botox behandeling is per persoon verschillend, maar houdt gemiddeld 4 maanden aan.

*

Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat.
In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Afspraak maken consult (gratis & vrijblijvend) voor eerlijk advies

Contact

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24