Nieuw: Skinpen - Medische Mirconeedling, het eerste en enige FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.

Microneedling met de Enterpen (Collageen Inductie Therapie)

Microneedling is een methode waarbij met behulp van de Enterpen™ vibrerend microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij in de huid die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger en egaler van kleur.

Indicaties Microneedling:

  • Fijne lijntjes
  • Doffe huid
  • (Acne) littekens
  • Grove huidstructuur
  • Huidveroudering

Hoe verloopt een behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling kan een verdovende crème worden aangebracht. Daarna wordt een serum op de huid aangebracht. Er kan echter ook een skinbooster (hyaluronzuur) of PRP (bloedplasma met groeifactoren) worden gebruikt in plaats van het serum. De Enterpen™ heeft ultrakleine steriele naaldjes, die vibrerend over en oppervlakkig in de huid gaan en micro gaatjes in de huid maken. De behandeling kan licht prikkelend aanvoelen. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger & voller en de huidteint wordt egaler en stralender.

Microneedling

Wat voel je direct na de behandeling?

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal enkele uren na de behandeling afnemen, maar de roodheid kan enkele dagen aanhouden.

Wat kun je enkele dagen na de behandeling verwachten?

Binnen enkele dagen na de behandeling kunnen er korstjes ontstaan. Na ongeveer een week laten de korstjes vanzelf los en wordt de nieuwe huid zichtbaar. Na enkele dagen kan de huid ook lichte schilfering vertonen door de afstoting van de dode huidcellen. De nieuwe huid is aanvankelijk wat lichter van kleur in vergelijking met de niet behandelde huid. Dit kleurt na verloop van tijd bij. Het is belangrijk om na de behandeling Uv-straling zoveel mogelijk te mijden en gedurende 4 weken na de behandeling een zonbeschermingsproduct met hoge factor te gebruiken.

Wanneer is het eindresultaat van de behandeling zichtbaar?

Het aanmaakproces van elastine en collageen heeft tijd nodig. Dit proces in de huid vindt geleidelijk plaats. Na gemiddeld 2-4 weken zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn.

Hoe vaak moet je een Microneedling behandeling herhalen?

Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Indien er een serum wordt gebruikt zijn gemiddeld zes Microneedling behandelingen nodig. Afhankelijk van de behandelindicatie kan het behandelinterval variëren tussen de twee en zes weken. Bij gebruik van hyaluronzuur of PRP worden drie tot vier behandelingen geadviseerd met een interval van 1 maand. Deze behandelingen dienen altijd in kuurverband te worden ondergaan. Om het effect te behouden zullen af en toe eenmalige behandelingen herhaald kunnen worden.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Gelaat

€ 200,- per behandeling

Gelaat + hals of decollete

€ 275,- per behandeling

Gelaat + hals + decollete

€ 350,- per behandeling

Indien kuur van 6 behandelingen (eens per maand), laatste gratis

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24

Contact