Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Neuslippenplooi behandeling Haarlem

De plooi die loopt van de neusvleugels naar de mondhoeken, noemen we de neuslippenplooi. Ieder mens heeft er één, bij de ene persoon is deze echter wat prominenter aanwezig dan bij de ander. Naarmate we ouder worden, wordt de plooi steeds dieper. Dit geeft een vermoeide en zorgelijke uitdrukking aan het gezicht.

Dat de neuslippenplooi dieper wordt met het klimmen der jaren kent verschillende oorzaken: de jukbeenderen worden vlakker en het vetweefsel van de wangen neemt af, waardoor de huid gaat zakken en zo een diepere plooi van neus naar mondhoek vormt.

Neuslippenplooi Haarlem bij W. Kamphof

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

De behandeling

Er zijn twee manieren om een te diepe neuslippenplooi te behandelen. Afhankelijk van de diepte van de rimpel, kan de neuslippenplooi zelf opgevuld worden met een filler op basis van hyaluronzuur, die na verloop van tijd door het lichaam wordt afgebroken. De plooi wordt minder diep, de schaduwlijn wordt minder scherp en je gezicht krijgt een jongere en zachtere uitstraling.

Een andere, eveneens zeer effectieve behandelmethode, is het herstellen van het volume van het jukbeen met een wat dikkere filler. Hiermee wordt de huid van de wang als het ware gelift, waardoor de zwaarte van de neuslippenplooi wordt weggehaald. De rimpels naast de neus worden minder zichtbaar en de vermoeide en strenge uitdrukking van het gezicht verdwijnt.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Hyaluronzuur - 1,0 ml

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact