Profhilo behandeling Willeke Kamphof Haarlem

We kennen hyaluronzuur natuurlijk al. De meeste fillers zijn namelijk op basis van hyaluronzuur. Deze fillers -het woord zegt het al- zijn bedoeld om te vullen: rimpels & herstel van volumeverlies. Deze behandeling wordt verricht met Profhilo; een hyaluronzuur met andere eigenschappen. Het vult niet, maar zet je huid aan tot actie.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

Van de behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging product met puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Behandelingen met dit product worden o.a. in Groot Brittannië en Italië al jaren met veel succes uitgevoerd, nu dus ook in Nederland. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodelling.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij huidverslapping van het lichaam, zoals de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.


Voor de behandeling, en 1 maand na de tweede behandeling.*

Profhilo - resultaat
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Resultaat

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Bij cliënten jonger dan 30 jaar kan een goed resutaat worden bereikt met 2 behandelingen, in vrijwel alle andere gevallen, heeft een kuur van 3 keer een veel beter effect. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere zones toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen (injectables, fillers).

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agendaVeelgestelde vragen

Profhilo gelaat/ hals - 2ml

€ 300,-

Buik/ decolleté per keer

€ 425,-

Armen/ knieën per keer

€ 750,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact

De Profhilo behandeling bij de kliniek van Willeke Kamphof is een verademing voor mijn huid. Na de wintermaanden is mijn huid droog en dof. Profhilo zorgt voor de hydratatie en stevigheid die het nodig heeft en een stralende teint. Ik kijk er ieder voorjaar weer naar uit!

AnoniemBeoordeling Profhilo

Sinds enige tijd neem ik Profhilo behandelingen bij Willeke (1 x per 3 maanden na een opstartkuur) en het resultaat is echt prachtig! Mijn huid is mooi gehydrateerd en de behandelingen 'shapen' mijn gezicht weer 'in model'. Na een maand of drie zie ik echt dat ik weer een nieuwe behandeling kan gebruiken en zie direct de volgende dag het gewenste resultaat. Het fijne van Profhilo is dat het geen chemische toevoegingen heeft dus voor mijn gevoelige huid is het perfect.
Willeke maakt altijd tijd vrij, heeft geen lange wachtlijsten en is zeer deskundig, nuchter en eerlijk.

AnoniemPrachtig resultaat profhilo

Willeke zorgt voor een persoonlijke sfeer en heeft alle aandacht voor je. Haar deskundigheid blijkt uit alles. De Profhilo behandeling geeft een mooi resultaat en raad ik een ieder aan.

EllenBeoordeling Willeke Kamphof (Behandeling: Profhilo)