Botox behandeling Haarlem

Een botoxbehandeling in Haarlem? Esthetisch dermatoloog Willeke Kamphof beschikt over een injectable kliniek in Haarlem waar je van harte welkom bent voor uitgebreid advies, een huidanalyse en het ondergaan van een behandeling.

Botox: rimpels behandelen zonder operatie

Botox (botulinetoxine) wordt wereldwijd ingezet voor cosmetische doeleinden en is verreweg de meest gebruikte manier om rimpels te behandelen zonder operatie. Het gebruik van Botox blijft toenemen en heeft haar populariteit te danken aan de werking: het is een eenvoudige behandeling met groots effect.

Het effect van een botoxbehandeling is zo goed als gegarandeerd en na een paar dagen zie je al het resultaat, dat ook nog eens lange tijd aanhoudt. Daarbij is het (mits uitgevoerd door deskundige arts) veilig en relatief goedkoop. Botulinetoxine is de beste oplossing om bestaande rimpels te verzachten of zelfs volledig te laten verdwijnen. Naast het behandelen van rimpels, kan botox ook voor andere doeleinden worden ingezet, zoals het tegengaan van overmatig transpireren.

De werking van botox

Botulinetoxine ontspant de spiertjes in de huid door de overdracht van zenuw naar spier te blokkeren. Hierdoor vervagen de rimpels of verdwijnen zelfs helemaal. Na 4-6 maanden is het middel uitgewerkt en herstelt de spieractiviteit volledig. Er kan gekozen worden voor een vervolgbehandeling om het resultaat te behouden. Naarmate de behandelingen met regelmaat worden uitgevoerd, neemt de periode tussen de behandelingen toe.

Op dezelfde manier kan botulinetoxine de prikkeloverdracht van zenuw naar zweetklier blokkeren. Zo kan een resultaat van 95% klachtenvermindering bereikt worden. Een uitkomst voor mensen die problemen ondervinden door overmatige transpiratie.

Net als ieder geneesmiddel, kan ook botox bijwerkingen geven, maar de kans hierop is uitermate klein. Bovendien zijn deze bijwerkingen van tijdelijke aard: botox is een eiwit dat geheel biologisch afbreekbaar is. Er zijn veel wetenschappelijke studies bekend die de veiligheid en effectiviteit van dit product aantonen.

Resultaat Botox

Het eerste effect van de behandeling wordt na enkele dagen zichtbaar, na 10-14 dagen is dit volledig. Gemiddeld houdt het effect 4 maanden aan, na meerdere behandelingen kan dit steeds langer worden. Om het resultaat te behouden kan er dan weer een behandeling plaatsvinden.

Natuurlijke uitstraling

Bij velen bestaat de associatie met uitdrukkingsloze, onnatuurlijke gezichten. Dat is nu precies wat we bij Skinject niet wensen. Ons streven is een natuurlijk, fris en uitgerust uiterlijk. Het is de bedoeling het uiterlijk te verbeteren, zonder dat je ziet dat er een kleine ingreep heeft plaatsgevonden.

Contact

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.