Skinboosters Heemstede – Praktijk Willeke Kamphof

Behandeling met skinboosters

Naarmate je ouder wordt, vermindert de elasticiteit van je huid, hetgeen een meer onregelmatige en drogere huid met fijne rimpeltjes tot gevolg heeft. Skinboosters zorgen langdurig voor een natuurlijk glanzende en gehydrateerde huid die er jonger uitziet.

Voor wie zijn skinboosters geschikt?

Skinboosters kunnen gebruikt worden in je gehele gezicht om de kwaliteit en vochtbalans van de huid te verbeteren. Ze zijn geschikt voor mensen die hun huidstructuur willen verbeteren, bijvoorbeeld in het geval van littekens als gevolg van acne of bij een door zonlicht beschadigde huid. Maar Skinboosters zijn ook heel effectief bij het verminderen van fijne lijntjes rond je ogen, evenals rimpeltjes rond de mond. Deze zogenaamde “rokerslijntjes” kunnen ook voorkomen bij mensen die nog nooit hebben gerookt. Andere indicaties zijn bijvoorbeeld de handruggen en het decolleté.

Skinboosters: de werking

De behandeling bestaat uit een serie micro-injecties met hyaluronzuur, waardoor de natuurlijke reserves van deze stof worden aangevuld. Dit zorgt voor een geleidelijke verbetering van de huidkwaliteit en geeft de huid stevigheid en een natuurlijke glans. Fijne lijntjes en oneffenheden verminderen en kunnen zelfs verdwijnen. Meestal bestaat de behandeling met skinboosters uit 3 sessies met tussenpozen van een maand. Let op! Dit is geen meso-therapie, waarbij er producten geïnjecteerd worden waarvan de effectiviteit niet is aangetoond. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de elasticiteit van de huid significant verbetert door behandeling met skinboosters, de huid wordt steviger en gladder.*

En dat zie je.

Skinboosters Heemstede

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Enkele behandeling met 1 ml

€ 300,-

Kuur van 3 behandelingen

€ 750,-

Willeke Kamphof
Raadhuisstraat 102
2101 HJ Heemstede

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact