Uitbreiding praktijk!

Wegens uitbreiding van de praktijk heeft de Ultraformer III (verjonging en verstrakking op basis van ultrageluid) nu een eigen behandelkamer. Met de komst van de lente is er veel vraag naar verjongingsbehandelingen die ook veilig zijn in cominatie met de zon, oftewel UV straling (dit in tegenstelling tot chemische peelings, PlexR, CO2 laserbehandeling & Microneedling), en daar is de Ultraformer III onderdeel van. Samen met Forever Young BBL, is de Ultraformer III één van de nieuwe aanwinsten in het revolutionaire behandelaanbod van praktijk Willeke Kamphof.

De Ultraformer III: het hele jaar veilig

De Ultraformer III is een apparaat speciaal voor huidverstrakking en huidversteviging, werkzaam op basis van HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). Met deze techniek wordt energie in de huid gebracht, zonder de buitenste laag van de huid te beschadigen, zoals bij sommige laserbehandelingen. Hierdoor kan deze behandeling te allen tijde worden toegepast: geen kans op nare pigmentverschillen als je de behandeling in de zomer ondergaat.

Gratis consult

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze of een andere behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Samen kijken we welke behandeling het beste bij je past. Advies is altijd eerlijk en kosteloos.