Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Wenkbrauwlift voor een frisse en uitgeruste blik

Zware of hangende wenkbrauwen is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces, waarbij de huid rondom de wenkbrauwen minder elastisch wordt, lijken de wenkbrauwen zwaarder te worden en gaan ze op de oogleden drukken. Dit resulteert niet alleen in een vermoeide uitstraling, soms raakt zelfs het gezichtsveld beperkt. Gelukkig is daar wat aan te doen. Een wenkbrauwlift met injectables zorgt ervoor dat je er weer uitgerust uitziet. Mocht de wenkbrauw te veel overhangen dan is een operatieve ingreep een betere oplossing, dat zullen we samen bespreken tijdens het informatieve consult.

wenkbrauwlift botox fillers haarlem

Wenkbrauwlift met botox

Voor een minimale lift is een behandeling met bijvoorbeeld botuline toxine (botox) geschikt; je ontspant een klein stukje van de spier die rond de ogen zit. Deze spier trekt namelijk aan de wenkbrauw en wanneer je dat uitschakelt zal de wenkbrauw een beetje liften. Het effect van de behandeling laat enkele dagen tot een dikke week op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt gemiddeld vier maanden aan.

Wenkbrauw liften d.m.v. fillers

Je kunt ook kiezen voor een behandeling met fillers. De filler wordt onder de wenkbrauwen in de huid geïnjecteerd door middel van een klein naaldje. De contouren rondom de wenkbrauwen veranderen daardoor iets, omdat het volume toeneemt. Dit heeft een liftend effect en meteen een frissere uitstraling. Het effect van een behandeling met een filler is direct zichtbaar en zal het gemiddeld 8-12 maanden aanhouden.

Een combinatie van beide behandelingen is natuurlijk ook een optie. Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Kleine regio gelaat (kin, bovenlip, bunny lines of wenkbrauwlift)

€ 75,-

Hyaluronzuur - 0,5 ml

€ 250,-

Hyaluronzuur - 1,0 ml

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact