Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Behandelingen voor een mooie kin

Naarmate we ouder worden, verandert ook de vorm van de kin. Er kunnen putjes en/of rimpeltjes ontstaan en ook de vorm kan veranderen. De putjes en rimpels kunnen zeer eenvoudig worden behandeld met botox en de kin kan een mooiere vorm krijgen dankzij fillers.

Putjes, rimpeltjes of lijntjes op je kin?

Dat kan komen doordat je de spiertjes in je kin onbewust steeds aanspant. Van binnenuit trekt het spiertje aan de huid waardoor er putjes of rimpeltjes ontstaan. We kunnen dit verhelpen met een eenvoudige behandeling met botox. Hierdoor ontspant de spier die aan je huid trekt en verdwijnen de onregelmatigheden na verloop van tijd. Het effect houdt gemiddeld 4-6 maanden aan.

Kin meer in proportie dankzij fillers

Het is raar maar naarmate we ouder worden, wordt onze kin korter of platter. Maar het kan ook zijn dat je van nature een korte of kleine kin hebt en niet helemaal in verhouding staat met de rest van je gezicht. Dan is het fraai om deze met behulp van fillers te verlengen en meer in proportie te brengen. De filler (hyaluronzuur) wordt langzaam afgebroken, het effect zal gemiddeld een jaar aanhouden, maar er zijn natuurlijk individuele verschillen. Het beste is niet te wachten tot het resultaat helemaal verdwenen is, maar terug te komen voordat alles is afgebroken.

Beide behandelingen zijn weinig pijnlijk en geven een mooi en natuurlijk resultaat.

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Botox kleine regio gelaat (kin, bovenlip, bunny lines of wenkbrauwlift)

€ 75,-

Hyaluronzuur - 1,0 ml

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact