Bunny lines: de lijntjes aan de zijkant van de neus 

Bunny lines zijn de diagonale lijntjes of rimpeltjes aan de zijkant van je neus. De lijnen zijn zichtbaar aan de bovenkant van de neus, dichtbij de ogen. De naam is afgeleid van het ontstaan: de lijnen komen tevoorschijn wanneer je je neus optrekt, zoals ook konijnen dat kunnen doen. 

Zoals bij veel rimpels ontstaan ook bunny lines door het veelvuldig aanspannen van bepaalde gezichtsspieren. Deze spieren span je onder meer aan wanneer je lacht, iets vies ruikt of als je in de zon kijkt. Of je bunny lines krijgt, is grotendeels genetisch bepaald. De een krijgt er sneller last van dan een ander, net zoals dat geldt voor het ontstaan van kraaienpootjes of fronsrimpels.

Bunny lines botox haarlem
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Bunny lines te lijf: wat voor behandelingen zijn er?

Erger je je aan je lijntjes en wil je er (tijdelijk) van af? Dan zou je een behandeling met botox kunnen overwegen. Bunny lines zijn zogenaamde dynamische rimpels. Ze ontstaan door spierbewegingen en daarom zijn deze rimpeltjes het beste te behandelen met botox. Met een heel dun naaldje wordt een kleine hoeveelheid product in of nabij de spiertjes gespoten die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze lijntjes. In de meeste gevallen zijn twee prikjes genoeg: aan elke zijde van de neus één. Deze behandeling is vrijwel pijnloos. Het effect ervan is dat de spier tijdelijk en plaatselijk ontspant, zodat de lijntjes dus niet meer ontstaan bij bijvoorbeeld lachen. Het resultaat is pas zichtbaar na zo’n 1-2 weken en houdt ongeveer vier maanden aan. Indien gewenst kan daarna kan de behandeling herhaald worden.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Kleine regio gelaat (kin, bovenlip, bunny lines of wenkbrauwlift)

€ 75,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact