Schaamlipcorrectie zonder operatie

De grote schaamlippen (labia majora) zijn de behaarde huidplooien die de opening van de vagina en de kleine schaamlippen (labia minora) beschermen. De vorm van de grote schaamlippen is bij iedere vrouw anders. Na bevallingen en met het ouder worden kan de huid van de grote schaamlippen vaak wat slapper, rimpeliger en donkerder worden. De grote schaamlippen kunnen ook vergroot zijn door overschot aan huid en/of weefsel. Sommige vrouwen ervaren dit als ontsierend wanneer het storend zichtbaar is in strakke broeken, sport – en zwemkleding, maar kan ook klachten geven bij bijvoorbeeld fietsen. Een schaamlipcorrectie zonder operatie (d.m.v. laser), biedt uitkomt.

FemiLift voor versteviging en verjonging

Met de Femilift laser is het mogelijk de huid van de grote schaamlippen te verstrakken en verstevigen. De diepere huidlagen worden strak getrokken, waardoor rimpels verdwijnen en de huidstructuur wordt hersteld. De laser produceert vele smalle lichtbundels, die worden opgenomen in de huidcellen. Daar zetten ze de energie om in warmte. In de huid ontstaan hierdoor duizenden kleine (voor het oog onzichtbare) gaatjes. De huid wordt op deze manier gestimuleerd om nieuw en gezond weefsel aan te maken, waardoor ze er weer jonger uitziet. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid verdoofd met een crème. Na de behandeling is de huid rood en zal er schilfering ontstaan. Het is verstandig om tot 3 dagen na de behandeling geen gemeenschap te hebben.

De FemiTight behandeling voor versteviging

De behandeling vindt plaats op de polikliniek en is vrijwel pijnloos. Het resultaat kan direct na de behandeling zichtbaar zijn, maar is optimaal na enkele maanden, omdat pas dan de collageenregeneratie volledig is. Dan is ook in te schatten of 1 behandeling volstaat of dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Het verouderingsproces gaat uiteraard gewoon door en daarom zijn herhalingsbehandelingen na verloop van tijd nodig. De huid is na de behandeling een beetje rood en warm. Na de behandeling kunt u direct al uw normale werkzaamheden hervatten.

Litescan behandeling voor het bleken van de huid

Deze techniek wordt al jaren in de dermatologie gebruikt voor het gelaat. Het vermindert de pigmentatie, de huid wordt dus iets lichter. Tevens wordt de elasticiteit en stevigheid hersteld. De behandeling vindt plaats op de polikliniek. Vóór de behandeling wordt de huid verdoofd met crème. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn 1 of meerdere behandelingen nodig, dat kunnen we na enkele maanden beoordelen. Na de behandeling kunt u direct al uw normale werkzaamheden hervatten. Het is verstandig om tot 3 dagen na de behandeling geen gemeenschap te hebben. De huid is na de behandeling rood en voelt verbrand aan. Tevens kunnen er schilfertjes of korstjes op de huid ontstaan. Het is daarom belangrijk de eerste dagen na de behandeling de huid goed te beschermen met een vette crème.

Vullen met hyaluronzuur voor vollere schaamlippen

Door gewichtsverlies of veroudering kan verlies van de jeugdige volheid van de grote schaamlippen optreden. Als de grote schaamlippen te slap geworden zijn, is het mogelijk de contouren te herstellen met behulp van hyaluronzuurfillers.

Schaamlipcorrectie zonder operatie

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.