Behandeling kraaienpootjes met botox

Kraaienpootjes, oftewel lachrimpeltjes, zijn heel charmant maar kunnen tegelijkertijd ook storend zijn. Ze worden veroorzaakt door lachen, maar ook knijpen tegen fel zonlicht, roken en de werking van UV-straling werken deze lijntjes in de hand. Het is daarom belangrijk om een zonnebril te dragen, een goede zonnebrandfactor te gebruiken en uiteraard te stoppen met roken. Met botox zijn die rimpels prima te verhelpen. Het verzacht de lijntjes en geeft een frisse, uitgeruste look.


* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Kraaienpootjes: de behandeling

De behandeling is eenvoudig; een paar prikjes bij de kraaienpootjes, waarna je na een aantal dagen al het effect zult bemerken. Na 10-14 dagen is het effect maximaal. Na circa 4 maanden is het middel uitgewerkt en zou je een nieuwe afspraak kunnen maken om het effect te behouden.

Soms is het niet voldoende om alleen met botox te behandelen, maar is het mooier de huid te verstevigen met bijvoorbeeld dunne fillers of een laserbehandeling. We zullen het samen uitgebreid bespreken, waarbij eerlijke adviezen zullen worden gegeven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Extra optie: PLexR Soft Surgery

Indien de lijntjes en rimpeltjes dieper en duidelijk zichtbaar zijn, zelfs als de onderliggende spieren niet worden gebruikt, is PlexR Soft Surgery een effectievere behandeling. De PlexR is een apparaat waarmee de huid behandeld wordt met plasma: zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes – plasma – die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Hierdoor zal een krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat en rimpels verdwijnen. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid.

Resultaat

Bij velen bestaat de associatie met uitdrukkingsloze, onnatuurlijke gezichten. Dat is nu precies wat wij niet wensen. Ons streven is een natuurlijk, fris en uitgerust uiterlijk. Het is de bedoeling het uiterlijk te verbeteren, zonder dat je ziet dat er een behandeling heeft plaatsgevonden.

Tarief botox kraaienpootjes

Kleine regio gelaat   € 75,-
1 regio gelaat (frons, voorhoofd, kraaienpootjes)   € 150,-
2 regio’s   € 250,-
3 regio’s   € 300,-

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact