Fronsrimpel laten verzachten of zelfs verwijderen

Veel mensen storen zich aan hun fronsrimpel; men krijgt vaak te horen dat ze boos kijken terwijl dat helemaal niet het geval is. Vaak is fronsen een gewoonte waar mensen geen erg in hebben. Ongemerkt blijkt het een vermoeiende gewoonte te zijn; na een behandeling zijn mijn cliënten erg blij met de rimpels die verdwenen of verminderd zijn. Maar de rust die het geeft is vaak nog waardevoller!

Behandeling door afname spieractiviteit

De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van botox. Een paar prikjes in of nabij de fronsspieren volstaat. Na een aantal dagen wordt het effect zichtbaar, deze is na 10-14 dagen maximaal. De lijntjes zullen na verloop van tijd verminderen en soms volledig verdwijnen, dit is afhankelijk van o.a. het huidtype en de conditie van de huid. Na ongeveer 4 maanden is het effect verdwenen en kan er een vervolgafspraak gemaakt worden om het resultaat te behouden. Soms is het niet afdoende om de rimpeltjes alleen met botox te behandelen, maar is het mooier als er ook wat extra volume wordt toegevoegd.


* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

PLexR Soft Surgery

Indien de lijntjes en rimpeltjes dieper en duidelijk zichtbaar zijn, zelfs als de onderliggende spieren niet worden gebruikt, is PlexR Soft Surgery een effectievere behandeling. De PlexR is een apparaat waarmee de huid behandeld wordt met plasma: zonder direct contact te maken met de huid ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes – plasma – die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Hierdoor zal een krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat en rimpels verdwijnen. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

1 regio gelaat (frons, voorhoofd of kraaienpootjes)

€ 160,-

2 regio’s

€ 270,-

3 regio's

€ 330,-

PlexR

Op aanvraag

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact