Ooglidcorrectie zonder operatie

Tot voor kort was een operatieve ingreep de enige effectieve manier om de oogleden te corrigeren. Er zijn nu zeer goede alternatieven om mooie resultaten te bereiken, zoals de CO2 laser (verstrakking van de huid) en de PlexR (overtollige huid).

PLexR Soft Surgery

Indien de overtollige huid zeer dun is, kan PlexR Soft Surgery een effectieve behandeling zijn. De PlexR is een apparaat waarmee de huid behandeld wordt met plasma: zonder direct contact te maken met de xhuid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes – plasma – die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Hierdoor zal een krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid.

Ooglidcorrectie zonder operatie

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.;

Meer over PlexR Soft Surgery

Ablatieve fractionele CO2-laser

Bij onze CO2 laser wordt het laserlicht gefilterd, waarbij het laserlicht in fijne bundels wordt verdeeld. Deze “fractionele” methode zorgt ervoor dat de huid tussen de laserbundels intact blijft, waardoor de huid veel sneller geneest en een korte herstelperiode heeft. De laser maakt dus kleine gaatjes in de huid middels verdamping (ablatie), waarbij de vrijgekomen energie zich diep in de huid verspreidt. Deze energie (warmte) zorgt ervoor dat het bindweefsel wordt gestimuleerd, met als gevolg dat de huid zich verstrakt en verdikt, de structuur van de huid verbetert en dat rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen.

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.;

Meer over CO2-laser

Het voordeel van de CO2-laser boven de Plexr is, is dat de CO2-laser meer mogelijkheden heeft wat betreft instellingen, zo is deze behandeling voor vrijwel ieder huidtype toe te passen. De CO2-laser kan dus ook zo ingesteld worden, dat een enkele behandeling al erg veel effect heeft en meerdere behandelingen voor een bevredigend effect niet onmiddellijk nodig zijn, zoals bij de PlexR vaak wel het geval is. Daarnaast werkt de CO2-laser zeer snel, waardoor tijdens een enkele behandeling grote gebieden (bijvoorbeeld het hele gezicht) aangepakt kunnen worden, dat is bij de PlexR niet goed mogelijk.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

De behandeling is geschikt wanneer er sprake is van overtollige, verslapte huid, niet wanneer er veel onderhuids vetweefsel of uitgezakte spieren aanwezig zijn. Daarnaast dient de hoeveelheid overtollige huid beperkt te zijn, wil je een bevredigend resultaat sorteren. Tijdens een (kosteloos) informatief consult kijken we samen of de behandeling in jouw geval een goede optie is.

Hoe gaat een ooglidcorrectie zonder operatie in zijn werk?

Vooraf wordt het te behandelen gebied met een crème verdoofd, dit duurt ongeveer een uur. Daarna wordt de huid grondig gereinigd en wordt vervolgens met de PlexR of de CO2-laser de overtollige huid gedeeltelijk verdampt, hetgeen een beeld van talloze bruine (in het geval van de PLexr) of witte (CO2-laser) puntjes teweegbrengt. Indien de Plexr wordt gebruikt, wordt de huid slechts eenmaal behandeld, bij de CO2-laser zijn meerdere rondes mogelijk. De huid wordt nadien weer schoongemaakt en een beschermende crème wordt geappliceerd. Een uitgebreid nabehandeladvies wordt doorgesproken en op papier meegegeven.
Na ongeveer een week zullen alle korstjes verdwenen zijn en is een nieuw, roze huid zichtbaar. Deze moet goed tegen de zon beschermd worden met een foundation of zonnecrème met hoge SPF. Na verloop van tijd zal de huid weer egaal van kleur en strakker zijn; een open blik als gevolg!

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

PLexR Soft Surgery

Op aanvraag

CO2-laser bovenoogleden

€ 550,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact