Ooglidcorrectie zonder operatie

Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde behandelingen, aangezien veel mensen, zowel mannen als vrouwen, last hebben van verslapping en rimpelvorming van de huid van de oogleden. Vaak zijn dit de eerste tekenen van veroudering in het gezicht, het kan je onterecht een vermoeid uiterlijk geven. Verslapte huid van de bovenoogleden met plooivorming kan een zwaar en moe gevoel geven, het gezichtsveld beperken en irritatie van de huid en de ogen veroorzaken. Soms kunnen zware en verslapte bovenoogleden ook hoofdpijnklachten veroorzaken. Een ooglidcorrectie zonder operatie biedt hierbij uitkomst.

Door verslapte bovenoogleden en vooral ‘wallen’ van de onderoogleden kun je er ouder uitzien dan je werkelijk bent. Wallen van de onderoogleden worden ten onrechte vaak in verband gebracht met een ongezonde en uitbundige levensstijl. De oorzaak van verslapping van de oogleden is, naast veroudering, vaak erfelijk bepaald. Ook jonge mensen kunnen deze problemen al hebben.  

Ooglidcorrectie zonder operatie d.m.v. PlexR Soft Surgery

Tot voor kort was een operatieve ingreep de enige effectieve manier om dit probleem op te lossen. Enige tijd geleden echter, is er een apparaat ontwikkeld, de PlexR, dat middels geladen gas overtollige huid verdampt, waardoor verstrakking van de huid plaatsvindt. Deze methode wordt al lange tijd op grote schaal toegepast bij chirurgische- en gynaecologische kijkoperaties, sinds 2011 ook in toenemende mate bij behandelingen van de huid. Meer informatie over PlexR Soft Surgery.

Ooglidcorrectie zonder operatie
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.;

 

Is deze ooglidcorrectie behandeling voor iedereen geschikt? 

De behandeling is geschikt wanneer er sprake is van overtollige, verslapte huid, niet wanneer er veel onderhuids vetweefsel of uitgezakte spieren aanwezig zijn. Tijdens een (kosteloos) informatief consult kijken we samen of de behandeling in jouw geval een goede optie is. 

Hoe gaat een ooglidcorrectie zonder operatie in zijn werk? 

Vooraf wordt het te behandelen gebied met een crème verdoofd, dit duurt ongeveer een half uur. Daarna wordt de huid grondig gedesinfecteerd en wordt vervolgens met de PlexR de overtollige huid gedeeltelijk verdampt, hetgeen een beeld van talloze bruine vlekjes teweegbrengt. De huid wordt nadien weer schoongemaakt en een foundation met hoge zonnebrandfactor wordt geappliceerd. Dit moet de eerste weken na de behandeling elke dag herhaald worden. De kleine korstjes mogen niet verwijderd worden; dit gaat vanzelf.  

Na ongeveer een week zullen alle bruine vlekjes verdwenen zijn en is een nieuw, roze huid zichtbaar. Deze moet ook goed tegen de zon beschermd worden met een foundation of zonnecrème met hoge SPF. Na verloop van tijd zal de huid weer egaal van kleur en strakker zijn; de overtollige huid zal verminderd zijn of zelfs helemaal verdwenen!

Contact | Vraag advies tijdens een kosteloos consult

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken en kijken wat de meest geschikte behandeling is. Een eerlijk advies volgt, passend bij jouw wensen en gezicht.

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Vraag stellen