Skip to main content

Cliënten over  Willeke Kamphof

Door Willeke Kamphof ben ik altijd op zeer professionele en kundige manier geholpen. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat zij, in het ondoorzichtige woud van cosmetisch artsen, een dermatoloog is. Die ervaring merk je aan alles in het resultaat. Zij weet wat ze doet, neemt geen onnodige risico’s en bereikt zo een prachtig en natuurlijk resultaat. Haar flexibele en vriendelijke manier van werken maakt dat het elke keer weer een plezier is haar te bezoeken. Ik kan haar aan iedereen van harte aanbevelen.

Laurens van BovenInjectables

Willeke Kamphof is leuk, goed en betrouwbaar. Ze geeft altijd prima advies zonder je extreme en kostbare behandelingen op te dringen. Ik vind het prettig dat ze als dermatoloog weet waar ze over praat; dat boezemt vertrouwen in. Ze is realistisch en deskundig en laat me helemaal in mijn waarde. Daarnaast heeft ze een professionele, doeltreffende manier van werken, ik voel me bij haar altijd in goede handen!

J. RozenbroekInjectables

Uitstekende bereikbaarheid, service, deskundigheid en een perfect resultaat. Willeke luistert heel goed naar je wensen en geeft eerlijk aan of het mogelijk is. Zelf heb ik een rimpel en filler behandeling gehad en het mooiste is dat niemand het ziet. Het is heel natuurlijk en dat was precies de bedoeling.

PetraFillers

Met een botox behandeling tegen transpireren heeft Willeke mij van een enorm gênant probleem af geholpen. Door mijn vertrouwen in haar als arts, durfde ik het ook aan om in mijn gezicht te laten prikken. Heel blij ben ik met zachtere uitdrukking van mijn gezicht doordat ik geen frons meer heb. Willeke geeft altijd kundig advies, ze is dan heel eerlijk wat ik erg kan waarderen.

Katarina van den BergInjectables tegen overmatig transpireren & fronsrimpel

Sometimes “growing old gracefully” feels better with “a little subtle help”. “Subtle” is the key word Willeke can advise, and help you achieve this in a professional and relaxed atmosphere. I am extremely satisfied with the results and services received over the last years.

Sandra SikkensInjectables

In korte tijd veel effect. Meer prikkeling tijdens gemeenschap en meer ontspanning. Een heel groot verschil, bijna zoals het was voor de overgang.

MarietteFemilift

Een professionele en persoonlijke behandeling die gericht is op een mooi en goed resultaat. Ik voel me hier erg op mijn gemak en er wordt rustig de tijd voor alles genomen. Wanneer je iets wil laten doen zou ik zeker hier even langs gaan. Een echte aanrader!

AnoniemFractionele Laser

Professionele aanpak en ontspannen vriendelijke interactie.

MarjanRimpelbehandeling

Willeke is zeer deskundig, geeft goed en reëel advies. Nazorg is uitstekend. Zeer mooi en natuurlijk resultaat.

DianeFillers

Willeke heeft mijn gezicht meerdere malen behandeld met botox en fillers. Voorafgaand aan de behandeling is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprekje over mijn verwachtingen en de mogelijkheden. Zoals Aristoteles al schreef: “Schoonheid is een betere hulp dan alle aanbevelingsbrieven”. Ik kijk in mijn spiegel en zie de deskundigheid van Willeke.

Monica KosterBotox & Fillers

When I considered trying injectables as an anti-aging procedure I was recommended Willeke. The result was incredibly natural and consequently I went on to having fillers, which has had a subtle yet visible effect, literally erasing years off my face. I’ve been a client of Willeke for several years now for one reason: she is someone I can completely trust for safe, natural and aesthetic results.

Susanne WaldauInjectables

Ik heb de behandeling door Willeke Kamphof als zeer vakkundig en vriendelijk ervaren. Zeer aan te bevelen.

AnoniemFemilift

Willeke neemt echt de tijd voor je om alles uit te leggen en ik ben zeer tevreden over de behandeling.

AnoniemBotox

Prettig en veilig gevoel dat Willeke dermatologie als achtergrond heeft, neemt de tijd voor je

AnneFillers

Willeke is professioneel, ontspannen en eerlijk. Je merkt aan alles dat ze exact weet wat ze doet. Erg verrast door het mooie (natuurlijke) resultaat.

RoosBotox

Doordat ik urineverlies had zou ik een operatie moeten hebben ondergaan waarbij ik 6 weken uit de running zou zijn geweest. Waarom weet geen enkele huisarts dat je met 3 laserbehandelingen (pijnloos) hier ook vanaf bent?!!

MarjellaFemilift, stressincontinentie

Ik had gelezen over deze behandeling in het tijdschrift Linda. Ik heb de behandeling specifiek gedaan om de kwaliteit van mijn seksleven te verbeteren. Mijn vagina was na de geboorte van mijn kinderen erg wijd geworden. De behandeling heeft voor mij heel veel resultaat gehad. Mijn vagina voelt nauwer en is tijdens de seks veel gevoeliger.

LindaFemilift

Deskundigheid, stelt mij op mijn gemak. Vertrouwen. Zeer deskundige behandeling. Resultaat zoals beloofd. Ook bij niet direct zichtbaar resultaat werd dat van tevoren duidelijk gemeld. Ik raad haar nu al aan bij collega's en vriendinnen.

HeleenFillers

Behoeft eigenlijk geen toelichting, alles wat hierboven geschreven is kan ik beamen. Ik had van tevoren geen beoordelingen gechecked. Haar uitstraling en het feit dat ze echt arts is (dermatoloog) deed mij niet aarzelen. En dat bleek juist. Ze is deskundig, streeft naar een natuurlijk behoud van je uiterlijk, eerlijk en aardig noem maar op. Gewoon top!

AnoniemPlexR

Willeke is super deskundig, precies en verstaat haar vak als geen ander. Alleen haar vertrouw ik met mijn cosmetische ingrepen toe!

MarjanBotox

Duidelijke instructies vooraf en hele goede nazorg. Resultaat van fractional laser CO2 boven en onderoogleden zeer goed gedaan.

AnoniemCO2 laser

De behandeling is goed te doen maar niet pijnloos. Gelukkig is het een korte behandeling. Vooraf n pijnstiller is een aanrader. Al na 1 behandeling had ik een goed resultaat!

AnoniemFemilift

Ik ben zeer tevreden over de Femilift behandeling door Willeke Kamphof
Na 2 keer is het urineverlies verdwenen en kan ik ook weer springen zonder urine te verliezen. Willeke is deskundig en weet je te laten ontspannen, voor je het weet is het klaar. De behandeling is pijnloos en een absolute aanrader!

M.Femilift

Zware gevoel al na 1 keer verbeterd. Fietsen en wandelen veel fijner. Hoop dat het blijvend is.

LoesFemilift

Femilift tegen stressincontinentie. Na 3 behandelingen klachtenvrij. Echt top! Niet gedacht dat er met zo’n makkelijke behandeling zo’n resultaat behaald kon worden.

D.Femilift

Mevrouw Kamphof heeft mij goed geholpen. Ook na de behandeling had ik telefonisch contact met haar en ze heeft mij super goed geholpen.

OuafaFillers

Persoonlijke benadering, alle tijd om rustig informatie te geven. Rustige omgeving en geen klinische omgeving.

JantineOverige behandelingen

Willeke Kamphof is gewoon de beste. Ze heeft 'het oog' en werkt met hoofd, hart en handen met mooi resultaat.

AnoniemOverige behandelingen

Geweldig. Ook voor (jonge) vrouwen die kinderen hebben gebaard. Voor mij een echt een snelle oplossing voor mijn klachten. Ik had licht urineverlies. Vooral met hard niezen, maar ook bv trampoline springen. Ik moest altijd rekening houden met mijn klachten. Ik raad het zeker aan. Fijne snelle oplossing.

DanielleFemilift

Al 10 jaar incontinent. En nu na 2 behandelingen hoef ik bij normale bezigheden geen verband meer in. Voor mij persoonlijk een zeer positieve doorbraak. Ik was heel sceptisch en voorzichtig maar heb na lang googlen (op Amerikaanse sites is veel info te vinden over femilift) de stap genomen en vraag mij echt af waarom deze behandeling nog zo onbekend is. Meerdere gynaecologen zagen bij mij geen andere oplossing dan een TVT-bandje. (maar ik wil geen kunststof bandje in mijn lijf, teveel nare verhalen over gehoord) En het herstel is lang na een operatie.
Binnenkort ga ik nog voor een 3e behandeling. Alhoewel hoesten en niesen nu al 'droog' kunnen, moet ik nog even wat weken wachten voor de definitieve stand van zaken, want het verbetert de eerste weken na de behandeling nog.
Na de 1e behandeling duurde het 2 weken voordat ik het eerste resultaat echt ging ervaren.
Ik ben echt enorm verbaasd over de impact en het resultaat.
Ik verwacht geen 100% droog-resultaat, maar mijn dagelijkse dingen leveren mij nu geen urineverlies meer op. Ik kan bukken, bedden opmaken, boodschappentas tillen, grotere bewegingen maken en weer wat sneller doorwandelen, stukje rustig rennen naar de trein zonder urine te verliezen. (Hardlopen nog niet).
Maar hey, dit is voor mij al zeer de moeite waard geweest!!
De behandeling is goed te doen. Vraag om wat verdovingscreme, dat helpt!!
Daarna vloei je nog een tijdje (een week na de 1e keer. Na de 2e behandeling wat korter)
Mijn incontinentie was niet licht te noemen, had tijdens dagelijkse dingen urineverlies. Dus niet alleen met sporten of hoesten. Daardoor had ik weinig hoop. Maar voor mij nu dus sowieso geen operatie meer!!

AnoniemFemilift

Willeke neemt bij een consult de tijd voor je om alles goed uit te leggen, ze is deskundig. Ze adviseert vanuit het belang van de klant, niet vanuit commerciële belangen. Zeer professioneel. Daarnaast is Willeke prettig in de omgang, ik voel mij op mijn gemak. Daarnaast ben ik tevreden met het resultaat van de behandeling.

AnoniemBotox

Zeer goede uitleg gehad over de behandeling. De uitoefening was perfect tevens de nazorg. Kortom prima

FredOoglidcorrectie

Goede persoonlijke begeleiding en nazorg. Geeft eerlijk advies ben zeer tevreden en ga er graag terug.

AnnaliesFillers

Ik heb de behandeling door Willeke Kamphof als zeer vakkundig en vriendelijk ervaren. Zeer aan te bevelen.

AnoniemFemilift

Neemt de tijd en heeft echt verstand van zake. Ben al langere tijd tevreden klant!

AnoniemBotox

Willeke neemt echt de tijd voor je om alles uit te leggen en ik ben zeer tevreden over de behandeling.

AnoniemBotox

Enorm tevreden over de deskundige behandeling. Heel fijn dat er uitgebreid de tijd werd genomen, en niet te vergeten het resultaat. Na 3 behandelingen geen ongewilde urine verlies meer.

AlmaFemilit

Doordat de kliniek wordt gerund door een dermatoloog geeft dat veel vertrouwen. De plex R was een heftige behandeling, maar het eindresultaat was fantastisch. De CO2 behandeling (hals) kan ik iedereen aanraden. De behandeling kost weinig tijd. Je merkt er weinig van en ook weer het resultaat is fantastisch.

A.PlexR & CO2 laser

Willeke is eerlijk, duidelijk, deskundig en betrouwbaar!! Daarnaast is ze ook gewoon een heel leuk mens. Ik ben goed geholpen en heb eerlijk advies gekregen over huidverbetering (acné-littekens), na de zomer eventueel nog 1 behandeling te gaan.

SteffieAcne

Huidverstrakking met Co2 laser heeft een heel goed effect gehad Zeer tevreden.
Heel goede behandeling
Heel vriendelijk
Heel goede nabehandeling
Zeer behulpzaam.

BiancaCO2 laser

Erg vriendelijk behandeld, en vragen na de behandeling binnen een uur beantwoordt via de email. Nazorg erg goed, en zonder problemen nog een gratis extra behandeling om nog wat lijntjes bij te werken.

J.Ooglidcorrectie

Dat na een uitstekend informatief gesprek de behandeling zeer geslaagd is.

P.Ooglidcorrectie

Professionele indruk van Willeke. Neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Geen opdringen van iets, eerder terughoudend om niet te veel te doen. Super goed geholpen! Super resultaat.

JeannetteOogleden

Waarom ik Willeke zo fijn vind is een aanbeveling van vrienden is omdat ze heel goed luistert naar mijn wensen en daarin meedenkt en perfect adviseert. Ik wil bijvoorbeeld absoluut een natuurlijke uitstraling behouden en niet dat ik duidelijk gebotoxed voorhoofd heb. Dus past ze daar de behandeling (hoeveelheid en plaats van prik) heel goed op af. daarnaast is Willeke super aardig en hel professioneel. dat blijkt uit communicatie (telefonisch met afspraak maken en in de praktijk)

MarielleBotox

Willeke is ongelofelijk secuur in haar werk. Ze kijkt naar het geheel van je gezicht en geeft een eerlijk advies. Ik ben nu een aantal keren bij haar geweest en vindt haar bij uitstek de beste cosmetische arts die ik heb gehad.

KarenBotox

Willeke is betrouwbaar en zeer kundig. Ik wou van alles alleen zijn attendeerde mij erop dat ik dat helemaal niet nodig had. Dat was ook voor het eerst. Dames geef toe dat hoor je anders toch niet vaak, tenminste ik niet. Gebruik Botox al jaren. Bij Willeke ben ik op me gemak en laat het aan haar over. Willeke dankjewel!

JacquelineBotox

Graag wil ik Willeke Kamphof promoten, ben altijd zeer tevreden over het resultaat. Het oogt altijd natuurlijk en nooit over de top. Het leuke aan Willeke is dat ze soms ook gas terug neemt en niet akkoord gaat met een ingreep. Want het is waar je kunt er in doorslaan, dat verbaasd mij altijd want je wilt toch immers geld verdienen? Deze eigenschap en werkkunde maakt Willeke Kamphof een goede bestemming voor grote en kleine ingrepen. Nogmaals, ik ben erg tevreden! Je kunt ook altijd terecht voor vrijblijvend advies.

G.Fillers

Afgelopen week heb ik bij dokter Willeke Kamphof een filler behandeling laten doen. Ik heb gekozen voor Skinject omdat Willeke dermatoloog is en zich daarbij heeft gespecialiseerd als cosmetisch arts. Het was een goede ervaring. Ik vond het best spannend en was bezorgd dat het veel pijn zou doen. De pijn viel heel erg mee. Ik voelde wel een prik maar verder niets. Willeke heeft mij heel goed uitgelegd wat ze ging doen en wat fillers eigenlijk zijn. In het eerste consult luisterde Willeke goed naar mijn wensen en adviseerde mij wat volgens haar de goede behandeling zou zijn. Opvallend vond ik de tijd die ze nam om uit te leggen wat er allemaal mogelijk was. Ik voelde mij echt gehoord en serieus genomen. Willeke benadrukte dat het belangrijk is om subtiel met fillers te werken, om niet de vorm en het karakter van het gezicht te veranderen. Het mooiste resultaat is als anderen niet zien dat je fillers hebt gebruikt maar je wel complimenteren dat je er uitgerust en goed uit ziet. Mijn doel is niet om er 20 jaar jonger uit te zien, maar wat minder scherpe lijnen in mijn gezicht is mijn wens. Ik had de afgelopen dagen een paar kleine blauwe plekjes waar geprikt is, maar die zijn heel goed te camoufleren. Na de behandeling kreeg ik een klein tubetje speciale camouflage crème mee, waar ik makkelijk een week de plekjes mee kan camoufleren. Kortom, een hele prettige ervaring. Iedereen die een cosmetische behandeling wil laten doen, zou ik aanraden naar dokter Willeke Kamphof te gaan.

ObilotFillers

- persoonlijke benadering
- realistische prognose inzake resultaat
- professioneel

MonicaBotox

Je voelt je meteen thuis, net of je op bezoek bent bij een goede vriendin.

ClaudiaOogleden

Prettige arts, neemt uitgebreid de tijd, flexibel met het maken van afspraken (ook buiten kantoortijden).

DebbyBotox

Zeer prettige en deskundige uitleg en behandeling. Ik vind het prettig dat Willeke dermatologe is en daardoor veel kennis heeft. Zij is ook zeer zorgvuldig in haar aanpak, zou haar zeker aanbevelen.

HannyBotox

Professioneel, vriendelijk, deskundig. Persoonlijke benadering.

IvarOoglidcorrectie PlexR

Willeke is zeer deskundig en vriendelijk en gaf goede uitleg en voerde de behandeling heel secuur uit, nam ook steeds pauze als het even te pijnlijk werd. In totaal duurde de behandeling ongeveer 15 minuten. Het resultaat is na 1 behandeling al echt geweldig. Geen branderigheid meer na de sex, meer lubricatie, beter gevoel. Wou dat ik het jaren geleden al had gedaan. Onlangs ook de tweede behandeling gehad, deze was nog nauwelijks pijnlijk. Ik ben heel tevreden.

AnoniemFemilift

Contact

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24