Botox voorhoofdrimpels

De horizontale lijntjes op het voorhoofd, die ontstaan als je je wenkbrauwen optrekt of verbaasd kijkt, noemen we de voorhoofdrimpels. Mensen met een sterke, levendige mimiek hebben er vaak meer last van. Naarmate je ouder wordt en de huid haar elasticiteit verliest, kunnen de voorhoofdslijnen ook zichtbaar blijven bij een neutrale gezichtsuitdrukking. Rimpels in het voorhoofd kunnen je ouder doen laten lijken, maar kunnen ook een zorgelijk en onrustig beeld geven.

Het steeds optrekken van je wenkbrauwen is vaak een gewoonte, die maar moeilijk te doorbreken blijkt. Deze gewoonte kan tevens de oorzaak zijn van hoofdpijnklachten.

Voorhoofdrimpels verminderen of verwijderen

Het laten ontspannen/verslappen van de spieren, is een effectieve manier om voorhoofdslijnen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Dit is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Ook hoofdpijnklachten kunnen verholpen worden indien deze veroorzaakt worden door overactiviteit van de voorhoofdsspieren.

We zullen samen goed kijken naar de oorzaak van de voorhoofdrimpels. Het kan zijn dat een persoon een heel sterke mimiek heeft, soms is de stand van de wenkbrauwen laag of is er sprake van verslapte bovenoogleden, waardoor de wenkbrauwen steeds opgetrokken worden. In dit laatste geval zou een ooglidcorrectie de oplossing voor het probleem kunnen zijn. Verschillende oorzaken van rimpels in het voorhoofd vragen dus om een eigen aanpak.


* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

PlexR Soft surgery

Indien de lijntjes en rimpeltjes dieper zijn en duidelijk zichtbaar, zelfs als de onderliggende spieren niet worden gebruikt, is PlexR Soft Surgery een effectievere behandeling. De PlexR is een apparaat waarmee de huid behandeld wordt met plasma: zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid. Hierdoor zal een krimpeffect optreden, een samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat en rimpels verdwijnen. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid.

Tarieven

Kleine regio gelaat (kin, bovenlip, bunny lines, wenkbrauwlift)    € 75,-
1 regio gelaat (frons, voorhoofd, kraaienpootjes)    € 150,-
2 regio’s    € 250,-
3 regio’s    € 300,-

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact