Femilift voor meer vrijheid & comfort

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies en vaginale problemen, zoals verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties. Femilift laserbehandeling is een geavanceerde, minimaal invasieve poliklinische behandeling die optimale resultaten levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. Het is snel, vrijwel pijnloos, volkomen veilig en zeer effectief. *

Herstellen van stevigheid en elasticiteit

Net als de huid bestaat vaginaal weefsel uit collageenvezels die het stevigheid en flexibiliteit geven. Femilift gebruikt een innovatieve CO2-lasertechnologie om het vaginale weefsel te verwarmen, waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Dit verbetert de functionaliteit van het hele vaginale gebied: het bevordert de doorbloeding, verbetert de hydratatie, en het herstelt de dikte en elasticiteit van de vagina.

Snel, nagenoeg pijnloos en zonder hersteltijd

Een van de grootste voordelen van de Femilift laserbehandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

De volledige behandeling duurt maximaal 20 minuten, is vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je kunt daarna dus gewoon weer verdergaan waar je mee bezig was.

Vaginale klachten Femilift

Wat doet een Femilift laserbehandeling?

1. Verbeteren van de vaginale elasticiteit

Naarmate je ouder wordt, maar zeker ook na een bevalling, verandert de elasticiteit van het vaginale weefsel. Het kan ervoor zorgen dat de vagina wijder of juist nauwer aanvoelt. Dit laatste treedt met name op na de menopause. Dit kan als gevolg hebben dat vrijen minder fijn voelt. De behandeling met Femilift zorgt voor stimulatie van de elasticiteit, waardoor het vrijen weer prettiger kan worden.

Meer over vaginaverstrakking

2. Stressincontinentie

Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij er drukverhoging in de onderbuik optreedt, zoals bij hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door verslapping van het weefsel rondom de urinebuis, waardoor deze te weinig steun ondervindt. De Femilift zorgt voor versteviging van dit weefsel en een dikkere vaginawand. Hierdoor worden de symptomen van ongewenst urineverlies verlicht en kan het probleem zelfs helemaal verholpen worden.

Meer over stressincontinentie

3. Na de menopauze

De hormonale veranderingen tijdens de menopauze zorgen ervoor dat het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch wordt. Ook neemt de doorbloeding van het weefsel af, dit alles kan leiden tot terugkerende ontstekingen. Femilift herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie en doorbloeding. De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid en verbetert zo ook de seksuele functie.

Meer over hormonale veranderingen en Femilift

4. Na de bevalling

Een bevallig heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Tijdens een zwangerschap en een bevalling verweekt het vaginale weefsel, om nadien weer enigszins te herstellen. Echter ervaren veel vrouwen het gevoel een wijdere vagina te hebben nadien. Femilift herstelt het vaginale gebied door het weefsel dikker te maken, te verstevigen en de elasticiteit te herstellen.

Meer over de bevalling en Femilift

5. Vaginale droogheid en infecties

Femilift helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de doorbloeding van de vaginawand te verbeteren en de pH en hydratatie in de vagina te herstellen. Vaak treden deze klachten op na de menopause.

Meer over vaginale klachten

Het voordeel van Femilift

  • 100% veilig: klinisch bewezen, geavanceerde technologie, hygiënische sonde
  • Effectief: echt merkbaar resultaat*
  • Veelzijdig: te gebruiken bij diverse veelvoorkomende klachten
  • Poliklinische behandeling: snel, minimaal invasief, minimale hersteltijd, geen bloedverlies of pijn

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Tijdens een kosteloos consult (telefonisch) bespreken we samen de mogelijkheden. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak voor zowel een consult als de behandeling. Wanneer het de eerste behandeling betreft, wordt er van te voren contact opgenomen.

Naar agenda

Stressincontinentie

Eerste behandeling

€ 650,- incl. huls

Vervolgbehandeling

€ 500,-

Vaginale klachten

Eerste behandeling

€ 750,- incl. huls

Vervolgbehandeling

€ 500,-

Vaginaverjonging

Eerste behandeling

€ 750,- incl. huls

Vervolgbehandeling

€ 500,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact

Ik zag erg tegen de behandeling (Femilift) van stress incontinentie op, maar het is mij enorm meegevallen, nauwelijks gevoelig, en een heel fijne benadering door de arts. Nu twee behandelingen gehad en heb al heel goed resultaat.

Wendy - September 2019Top behandeling

Willeke is vriendelijk, eerlijk en to the point, prima! De behandeling voldoet aan de verwachtingen. Het is zeker een aanrader!

Anoniem - Mei 2019Willeke is vriendelijk, eerlijk en to the point, prima!

Femilift tegen stressincontinentie. Na 3 behandelingen klachtenvrij. Echt top! Niet gedacht dat er met zo’n makkelijke behandeling zo’n resultaat behaald kon worden.

D - Januari 2019Ervaring Femilift stressincontinentie

Willeke hanteert een nette prijs voor een Femilift-behandeling. Ik heb nu een vervolgbehandeling ondergaan, en nu na een lange tijd kan ik zeggen dat de Femilift mijn incontinentie in die mate verbeterd heeft, dat ik (nog) geen operatie wil. Ik vertrouw de Femilift meer dan een kunststof bandje in mijn lijf. Hardlopen kan ik niet, maar dagelijkse bezigheden zijn beter droog te doen, door de Femilift. Dat de behandeling pijnvrij is, dat klopt niet (dat wordt door de fabrikant beweerd). E.e.a. is ook afhankelijk van de verdovende spray die je kunt vragen. Dit keer zat er te weinig tijd tussen het aanbrengen van de spray (ook te oppervlakkig verdoofd dit keer) en de behandeling. Dus had meer pijn dan voorgaande keren. Zinvol om meer de tijd te nemen, zodat de verdoving beter kan inwerken.

Anoniem - Juli 2020Femilift is voor mij de moeite waard. Klachten niet 100% verdwenen, maar sterk verbeterd.

Geweldig. Ook voor (jonge) vrouwen die kinderen hebben gebaard. Voor mij een echt een snelle oplossing voor mijn klachten. Ik had licht urineverlies. Vooral met hard niezen, maar ook bv trampoline springen. Ik moest altijd rekening houden met mijn klachten. Ik raad het zeker aan. Fijne snelle oplossing.

Danielle - November 2018Ervaring Femilift urineverlies

Al 10 jaar incontinent. En nu na 2 behandelingen hoef ik bij normale bezigheden geen verband meer in. Voor mij persoonlijk een zeer positieve doorbraak. Ik was heel sceptisch en voorzichtig maar heb na lang googlen (op Amerikaanse sites is veel info te vinden over femilift) de stap genomen en vraag mij echt af waarom deze behandeling nog zo onbekend is. Meerdere gynaecologen zagen bij mij geen andere oplossing dan een TVT-bandje. (maar ik wil geen kunststof bandje in mijn lijf, teveel nare verhalen over gehoord) En het herstel is lang na een operatie. Binnenkort ga ik nog voor een 3e behandeling. Alhoewel hoesten en niesen nu al 'droog' kunnen, moet ik nog even wat weken wachten voor de definitieve stand van zaken, want het verbetert de eerste weken na de behandeling nog. Na de 1e behandeling duurde het 2 weken voordat ik het eerste resultaat echt ging ervaren. Ik ben echt enorm verbaasd over de impact en het resultaat. Ik verwacht geen 100% droog-resultaat, maar mijn dagelijkse dingen leveren mij nu geen urineverlies meer op. Ik kan bukken, bedden opmaken, boodschappentas tillen, grotere bewegingen maken en weer wat sneller doorwandelen, stukje rustig rennen naar de trein zonder urine te verliezen. (Hardlopen nog niet). Maar hey, dit is voor mij al zeer de moeite waard geweest!! De behandeling is goed te doen. Vraag om wat verdovingscreme, dat helpt!! Daarna vloei je nog een tijdje (een week na de 1e keer. Na de 2e behandeling wat korter). Mijn incontinentie was niet licht te noemen, had tijdens dagelijkse dingen urineverlies. Dus niet alleen met sporten of hoesten. Daardoor had ik weinig hoop. Maar voor mij nu dus sowieso geen operatie meer!!

Anoniem - November 2018Deze behandeling (Femilift) verdient landelijke bekendheid!!

Ik heb de behandeling door Willeke Kamphof als zeer vakkundig en vriendelijk ervaren. Zeer aan te bevelen.

Anoniem - September 2018Heel vakkundig en zeer vriendelijk

Doordat ik urineverlies had zou ik een operatie moeten hebben ondergaan waarbij ik 6 weken uit de running zou zijn geweest. Waarom weet geen enkele huisarts dat je met 3 laserbehandelingen (pijnloos) hier ook vanaf bent?!!

Marjella - Augustus 2018Beoordeling Femilift urineverlies

Ik had gelezen over deze behandeling in het tijdschrift Linda. Ik heb de behandeling specifiek gedaan om de kwaliteit van mijn seksleven te verbeteren. Mijn vagina was na de geboorte van mijn kinderen erg wijd geworden. De behandeling heeft voor mij heel veel resultaat gehad. Mijn vagina voelt nauwer en is tijdens de seks veel gevoeliger.

Linda - Augustus 2018Ervaring Femilift

Zware gevoel al na 1 keer verbeterd. Fietsen en wandelen veel fijner. Hoop dat het blijvend is.

Loes - Januari 2019Ervaring met Femilift

Zeer klantvriendelijk, deskundig en ik kon snel terecht. De corona maatregelen worden goed in de praktijk gebracht.

Anoniem - Juli 2020Uitstekend

Willeke is zeer deskundig en vriendelijk en gaf goede uitleg en voerde de behandeling heel secuur uit, nam ook steeds pauze als het even te pijnlijk werd. In totaal duurde de behandeling ongeveer 15 minuten. Het resultaat is na 1 behandeling al echt geweldig. Geen branderigheid meer na de sex, meer lubricatie, beter gevoel. Wou dat ik het jaren geleden al had gedaan. Onlangs ook de tweede behandeling gehad, deze was nog nauwelijks pijnlijk. Ik ben heel tevreden.

Anoniem - November 2019Femilift behandeling met geweldig resultaat

Willeke is een professional. Wat ik waardeer is haar eerlijkheid en dat ze je op je gemak stelt

Anoniem - November 2019Beoordeling Femilift

Al wordt de telefoon niet altijd persoonlijk direct beantwoord je wordt in elk geval zo spoedig mogelijk teruggebeld. Zelfde geldt voor SMS-en en mailen, as soon as possible. Heeft duidelijk kennis van zaken en straalt dat ook uit. De klantvriendelijkheid krijgt een 10, je voelt je altijd welkom. Tijdens de behandeling word je geobserveerd om te kijken hoe ht gaat en of het nog gaat. Wordt rekening met je gehouden. Praatje ter afleiding. Werkt ook nog. Top. Er is goede uitleg en er is gelegenheid om vragen te stellen. De persoonlijke service is hoog; als je je persoonlijke/ financieel situatie uitlegt wordt er geprobeerd samen uit te komen. Eventuele opties aangeboden. Samengevat: Top!!! Echt een aanrader op elk vlak. Ik hoop dat je dit nog lang blijft doen hoor Willeke.

Anoniem - oktober 2019Beoordeling Femilift bij Willeke Kamphof

De behandeling is goed te doen maar niet pijnloos. Gelukkig is het een korte behandeling. Vooraf n pijnstiller is n aanrader. Al na 1 behandeling had ik een goed resultaat!

Anoniem - Januari 2019Beoordeling Femilift behandeling

Ik zag erg tegen de behandeling (Femilift) van stress incontinentie op, maar het is mij enorm meegevallen, nauwelijks gevoelig, en een heel fijne benadering door de arts. Nu twee behandelingen gehad en heb al heel goed resultaat.

Wendy - September 2019Top behandeling

Ik ben zeer tevreden over de Femilift behandeling door Willeke Kamphof. Na 2 keer is het urineverlies verdwenen en kan ik ook weer springen zonder urine te verliezen. Willeke is deskundig en weet je te laten ontspannen, voor je het weet is het klaar. De behandeling is pijnloos en een absolute aanrader!

M - Januari 2019Beoordeling Femilift

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van dit resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.