Zomeraanbieding Femilift 2020: € 200 korting op de eerste behandeling, € 100 op een vervolgbehandeing

Femilift laserbehandeling voor meer vrijheid & comfort

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies en vaginale problemen, zoals verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties. Femilift laserbehandeling is een geavanceerde, minimaal invasieve poliklinische behandeling die optimale resultaten levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. Het is snel, (vrijwel) pijnloos, volkomen veilig en zeer effectief. *

Herstellen van kracht en elasticiteit

Net als de huid bestaat vaginaal weefsel uit collageenvezels die het kracht en flexibiliteit geven. Femilift gebruikt een innovatieve CO2-lasertechnologie om het vaginale weefsel licht te verwarmen, waardoor de vezels samentrekken en de vorming van nieuw collageen wordt gestimuleerd.

Dit verbetert de functionaliteit van het hele vaginale gebied, normaliseert de bloedsomloop, verbetert de hydratatie, versterkt het immuunsysteem en het herstelt de elasticiteit van de vagina.

Snel en nagenoeg pijnloos zonder hersteltijd

Één van de grootste voordelen van de Femilift laserbehandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

De volledige behandeling duurt maximaal 30 minuten, is vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je kunt daarna dus gewoon weer verdergaan waar je mee bezig was.

Vaginale klachten Femilift

Wat behandelt een Femilift laserbehandeling?

1. Vaginale elasticiteit

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken, wat voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is en waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is. Dit kan ook betekenen dat vrijen minder fijn voelt.

Femilift versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je weer meer seksuele bevrediging ervaart.

Meer over vaginaverstrakking

2. Stressincontinentie

Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij de druk op het buikgebied hoger is, zoals hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door een gebrek aan spierkracht in de urinebuis , omdat de ondersteunende bekkenbodem verzwakt is. Femilift behandelt het hele gebied, geeft de urinebuis meer steun, maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem. De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen.

Meer over stressincontinentie

3. Na de menopauze

De hormonale veranderingen tijdens de menopauze kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. Femilift herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie. De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid en verbetert zo de seksuele functie.

Meer over hormonale veranderingen en Femilift

4. Na de bevalling

Een bevallig heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. Femilift herstelt het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen, en herstelt de kracht en flexibiliteit.

Meer over de bevalling en Femilift

5. Vaginale droogheid en infecties

Femilift helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van gezond weefsel met een hogere weerstand tegen infecties en normaliseert de PH in de vagina.

Meer over vaginale klachten

Het voordeel van Femilift

    • 100% veilig: klinisch bewezen, geavanceerde technologie, hygiënische sonde
    • Effectief: echt merkbaar resultaat* 
    • Veelzijdig: te gebruiken bij veelvoorkomende klachten
    • Poliklinische behandeling: snel, minimaal invasief, minimale hersteltijd, geen bloedverlies of pijn

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van dit resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.