Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Traangootjes (wallen) behandelen met fillers

Veel mensen klagen over hun wallen, terwijl ze eigenlijk de donkere kringen of het geultje onder hun ogen bedoelen. Binnen de esthetische dermatologie noemen we dit de traangoot, oftewel traangootjes.

Iedereen heeft een traangoot, maar bij de een is deze opvallender aanwezig dan bij de ander. Vaak is het een kwestie van aanleg, het kan ook op jonge leeftijd al een bron van ergernis zijn. Onder de ogen is de huid erg dun en er zit maar weinig vetweefsel, waardoor je als het ware door de huid heen op de oogspier kijkt. Dat kan het gebied onder de ogen een wat donkerder aspect geven. De huidskleur, en dus pigmentatie, speelt hierbij natuurlijk ook een rol.

Traangootjes behandelen met fillers
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Traangootjes behandelen met fillers

De traangootjes of kringen onder de ogen kunnen worden behandeld met een filler op basis van hyaluronzuur. Dit is stof die ook in het lichaam voorkomt en geheel door het lichaam wordt afgebroken.

Door middel van een naaldje wordt een dun laagje filler onder de huid aangebracht. Dit zorgt voor het terugbrengen van het missende volume en vermindert het doorschijnen van de huid. Omdat hyaluronzuur een gel is die vocht aantrekt, is het afdoende maar weinig product in het gebied onder de ogen aan te brengen.

Doet een behandeling pijn?

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Vlak na de behandeling kan de huid wat gezwollen en rood zijn en er is kans op een blauw plekje, maar dit alles trekt over het algemeen weer snel weg. U mag na de behandeling meteen alles weer doen. Het resultaat is na enkele weken optimaal en houdt ongeveer een jaar aan.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Hyaluronzuur - 1,0 ml

€ 410,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact