Fillers Heemstede bij Praktijk Willeke Kamphof

Fillers op basis van hyaluronzuur

Fillers met hyaluronzuur zijn vervaardigd met het doel rimpels, plooien en lijnen te vervagen, de gezichtscontour te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen. Willeke Kamphof maakt alleen gebruik van de grote merken. Deze zijn FDA approved (goedgekeurd medisch hulpmiddel) en veilig dankzij jarenlang gebruik (ervaring) en intensief onderzoek.

Fijne lijntjes, zoals kraaienpootjes en rokerslijntjes
MEER INFO
Rimpeltjes bovenlip (rokerslijntjes)
MEER INFO
Neuslippenplooi
MEER INFO
Lippen
MEER INFO
Traangootjes
MEER INFO
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Wat is hyaluronzuur?

Het hyaluronzuur in de door ons gebruikte fillers is een stof die sterk lijkt op dat wat van nature in ons lichaam voorkomt. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit en hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan. Met fillers op basis van hyaluronzuur, vult u deze natuurlijke voorraad weer aan, waardoor de huid revitaliseert en verstevigt, lijntjes en plooien vervagen en volume kan worden gecreëerd.

Wat is het resultaat van fillers met hyaluronzuur?

Hyaluronzuur bindt aan water en houdt het vast, waardoor er volumetoename optreedt. Fillers hebben een uitstekende “liftcapaciteit”, waardoor rimpeltjes en volumeverlies opgevuld kan worden. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar, maar is een aantal weken na de behandeling nog fraaier omdat het product dan vocht heeft aangetrokken.

Zijn fillers veilig?

Het plaatsen van fillers is veilig, mits uitgevoerd door een deskundige arts. De producten die we gebruiken zijn gebaseerd op hyaluronzuur met een samenstelling die van nature voorkomt in het menselijk lichaam. De fillers bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, waardoor de kans op een allergische reactie te verwaarlozen is. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn biologisch afbreekbaar; ze worden na verloop van tijd weer door het lichaam zelf afgebroken. Zo houdt u controle over uw uiterlijk.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat. Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Filler - 0,5 ml

€ 250,

Filler - 1,0 ml

€ 400,-

Filler - 2,0 ml

€ 750,-

Filler - 3,0 ml

€ 950,-

Willeke Kamphof
Raadhuisstraat 102
2101 HJ Heemstede

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact