Morpheus8 behandeling Heemstede

Morpheus8: microneedling en radiofrequente (RF) energie in één

Morpheus8 is een huidverjongingsbehandeling die microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Morpheus8 is vergelijkbaar met de standaard microneedling, maar in plaats van alleen met kleine naaldjes in de huid te prikken, voegt dit apparaat ook radiofrequente energie toe. Vanwege het feit dat de naaldjes bij de Morpheus8 veel dieper kunnen penetreren en ook nog eens gecombineerd wordt met RF, levert Morpheus8 superieure resultaten ten opzichte van traditionele microneedling behandelingen. Met deze nieuwe techniek kunnen we huidverbetering toepassen aan zowel het gezicht, de hals als de rest van het lichaam.

Morpheus8 maakt gebruik van hele kleine naaldjes en radiofrequente energie (warmte). De minuscule naaldjes penetreren diep in de huidlagen en –indien geïndiceerd- zelfs in het vetweefsel. Via de naaldjes wordt RF-energie diep in de huid gebracht. Tijdens dit proces ontstaan hele kleine wondjes. Deze wondjes zorgen ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam in gang wordt gezet. Hierbij wordt er veel collageen en elastine geproduceerd en vindt er versnelde celvernieuwing plaats. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel waardoor collageen en elastine nog eens extra gestimuleerd wordt. Dit alles leidt tot een natuurlijk anti-verouderingsproces en zorgt voor een egalere huid, verbetering van de textuur, versteviging, kortom: een jonge huid.

Wanneer in te zetten?

Morpheus8 is een uitstekende behandeling voor het verjongen en dus verstevigen van de huid. De huid van de hals, verslapte kaaklijn en -je kent ze wel-: de hamsterwangetjes. Zelfs de dunne huid onder de ogen kan goed behandeld worden. Het apparaat wordt ook veel ingezet om een huid met onregelmatigheden, fijne of grovere rimpeltjes, vergrote poriën, etc. te corrigeren. Ook zijn er goede resultaten te verkrijgen na behandeling van de verslapte huid van bijvoorbeeld de buik, de bovenarmen of -benen. Maar denk ook aan striae. Verdwijnen zullen ze niet, maar een sterkte verbetering is haalbaar.
Met Morpheus8 kunnen we ook goed littekens aanpakken. Acne-littekens maar ook andere littekens die ontstaan zijn na bijvoorbeeld een operatie.

Indicaties Morpheus8 op een rijtje:

Huidversteviging 
van gelaat, hals en lichaam

Herstellen van fijnen lijntjes en rimpels

Acne littekens en andere littekens

Corrigeren van striae

Huidtextuur verbeteren

Grove poriën verkleinen

Verstevigen van de kaaklijn

Verminderen van de onderkin

De behandeling zal zijn toegespitst op jouw specifieke situatie en wensen, dat wordt tijdens een consult allemaal besproken.

Hoe gaat de behandeling in z’n werk?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid met een crème verdoofd, dit neemt circa 1 uur in beslag.
Op het hand stuk van de Morpheus8 wordt een speciaal single-use steriel kopje met naaldjes geplaatst. Afhankelijk van het te behandelen gebied, wordt de diepte van de naadjes en de hoeveelheid RF energie ingesteld. De naaldjes en de radiofrequente energie dringen door in de huid, hetgeen kleine gaatjes in de huid maakt. Je huid zal na de behandeling wat rood en warm zijn, dit kan een aantal dagen aanhouden. Doordat er kleine gaatjes in de huid worden gemaakt kunnen na de microneedling behandeling wel kleine korstjes en soms blauwe plekjes ontstaan, maar deze verdwijnen meestal snel. Ook kunnen er na behandeling in het gezicht of hals een aantal dagen puntjes van de naaldjes te zien zijn. Na een behandeling van de buik of bene zie je deze puntjes wel een aantal weken, maar ze verdwijnen uiteindelijk restloos.
Direct na je behandeling kun een koud kompres aanbrengen om zwelling en gevoeligheid te verminderen. Je mag een hydrofiele crème aanbrengen. Gebruik de eerste dagen na de behandeling geen vette crème, dit om pukkeltjes te voorkomen. Na 1 a 2 dagen kun je indien gewenst een camouflerende crème gebruiken, er zal met je besproken worden welke geschikt zijn. Er zijn drie behandelingen, met tussenpozen van vier tot zes weken, nodig voor een optimaal resultaat.

Resultaat

Het effect van de behandeling is “blijvend”, maar het natuurlijke verouderingsproces gaat natuurlijk gewoon door. Het collageen zal in de loop der jaren weer afnemen waardoor de huid weer kan verslappen. Om het verouderingsproces voor te zijn zou je ervoor kunnen kiezen om jaarlijks een behandeling met de Morpheus8 te ondergaan.

De Morpheus8 is een veilige en effectieve behandeling voor verbetering van de huidstructuur.  Microneedling in combinatie met radiofrequente-energie zorgt voor sterke huidverstrakking. Morpheus8 is bovendien ontworpen om een flink dieper te gaan dan traditionele microneedling. Daardoor kun je hiermee ook de meer gevorderde huidverslapping behandelen en een aanzienlijk gladdere, stevigere huidtextuur bereiken. Dit maakt Morpheus zeer geschikt voor het verstrakken van kaaklijn, hals, onderkin, buik, benen, armen, etc.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Gelaat of hals of decolleté

1 regio gelaat/hals/decollete

€ 450,-

2 regios gelaat/hals/decollete

€ 800,-

3 regio's gelaat/hals/decollete

€ 1100,-

Gelaat en onderkin

€ 500,-

Lichaam

Buik

€ 600,-

Binnenzijde benen

€ 750,-

Binnenzijde armen

€ 600,-

Willeke Kamphof
Raadhuisstraat 102
2101 HJ Heemstede

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact