Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Behandelingen voor mooie handen

We doen er alles aan om een fris en jeugdig uiterlijk te behouden of te krijgen, gek genoeg worden de handen hierbij vaak vergeten. Het onderhuidse vet wordt met de jaren minder waardoor bloedvaatjes pezen en botjes zichtbaar worden. En net als in je gezicht staat de huid van de handen onder invloed van veel zonblootstelling, waardoor vaak pigmentvlekjes ontstaan. Daar komt nog eens bij dat de huid steeds dunner, minder elastisch en droger wordt, waardoor rimpeltjes ontstaan. Er zijn inmiddels diverse behandelingen beschikbaar, laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden tijdens aan gratis consult.

1. Volumeherstel handruggen

Handverjonging met behulp van fillers

Met behulp van fillers kunnen we de tijd wat terugdraaien. Fillers zijn gels die in de huid worden aangebracht om rimpeltjes op te vullen of volume te vergroten of terug te brengen. Door een filler in de handruggen te injecteren neemt het volume toe, waardoor bloedvaten en pezen minder zichtbaar zijn en rimpeltjes verdwijnen. De filler wordt met een dun naaldje ingebracht, waarna het resultaat direct zichtbaar is. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en bijwerkingen beperkingen zich over het algemeen tot een klein blauw plekje ter plaatse van de insteek-opening.

Volumeherstel dankzij lipofilling

Een andere optie om het volume in de handruggen terug te brengen, is het gebruik van eigen vetweefsel, oftewel Lipofilling. Bij deze behandeling wordt er vetweefsel verwijderd van de ene plek en toegevoegd op plaatsen waar dat gewenst is. Met lipofilling heb je een meer permanente oplossing dan met fillers op basis van hyaluronzuur.

Mooie handen dankzij fillers
Handverjonging fillers*

2. Behandelen van pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes op de handruggen kunnen erg goed behandeld worden met een CO2 laserbehandeling, Forever Young BBL of de Skinpen. Deze behandelingen resultaten in een meer egele en jonger uitziende huid. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig, maar het resultaat mag er zijn. Laat je adviseren over de mogelijkheden en de verwachtingen. Samen bepalen we welke behandelinge voor jou het beste werkt.


Handverjonging Forever Young BBL*


Handverjonging Skinpen*

Contact

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

Hyaluronzuur - 1,0 ml

€ 410,-

Lipofilling

€ 1800,-

CO2-laser

€ 500,-

Forever Young BBL

€ 250,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact