Plexr Soft surgery: liften, verjongen en verstrakken zonder snijden & hechen

Plexr is een medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie, een methode waarbij er niet gesneden of gehecht wordt. Het is het een innovatief alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, verwijderen van overtollige huid, versteviging van de huid en het behandelen van diverse andere esthetische klachten. Naast behandelingen gericht op huidverjonging, biedt Plexr ook uitkomst bij het behandelen van diverse huidproblemen, zoals fibroompjes, penile pearly papules, xanthelasmata, etc.

Resultaat: een strakkere, meer egale en jonger uitziende huid*

De resultaten van Plexr zijn niet direct zichtbaar, het effect wordt in de loop van weken steeds mooier. Naast het effect van lifting profiteert de huid ook op de lange termijn van de behandeling omdat de de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een boost in stevigheid.

Hoe werkt soft surgery met Plexr?

Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid, zonder ongewenste verspreiding van warmte in de diepte of omringende huid. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal de een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid. Dit effect laat zich niet onmiddelijk, maar pas enkele weken na de behandeling zien.

Is behandeling met Plexr voor iedereen geschikt?

Plexr kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huidproblemen en tekenen van veroudering. Bij mensen met een donkere huidtype zijn we terughoudend i.v.m. grotere kans op donkere restplekken. Meestal doen we eerst een proefplekje op een niet-direct zichtbare plek om in te kunnen schatten wat het effect van Plexr op de iets meer gepigmenteerde huid is.

Voor, na en tijdens de behandeling

Allereerst wordt uiteraard besproken wat de wensen en de mogelijkheden daartoe zijn. Indien Plexr een uitkomst zou kunnen bieden, wordt de procedure hiervan uitgebreid besproken. Vooraf wordt het te behandelen gebied met een crème verdoofd, dit duurt circa 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Daarna wordt de huid grondig gedesinfecteerd en wordt met de Plexr de overtollige huid gedeeltelijk verdampt, hetgeen een beeld van talloze bruine vlekjes teweegbrengt. De huid wordt nadien weer schoongemaakt en een zinkzalf wordt geappliceerd. De kleine korstjes mogen niet verwijderd worden; dit gaat vanzelf.

Na een dag of 7 zullen alle bruine vlekjes verdwenen zijn en is een nieuwe, roze huid zichtbaar. Deze moet ook goed tegen de zon beschermd worden. Na verloop van tijd zal de huid weer egaal van kleur en strakker zijn; de rimpeltjes verminderd of zelfs verdwenen.

Video PlexR behandeling

Contact | afspraak maken (Haarlem)

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van dit resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.