Vaginale klachten behandelen met Femilift

Door hormoonveranderingen in de overgang treden er veranderingen op in de slijmvliezen en het bindweefsel rondom de vagina. De huid van de vagina wordt daardoor dunner, droger en gevoeliger. Dit wordt ook wel vulvovaginale atrofie genoemd. Deze atrofie treedt altijd op, maar niet iedereen krijgt klachten. Door deze veranderingen neemt de elasticiteit en stevigheid van de vagina af, wordt de vagina gevoeliger voor infecties, droger en minder makkelijk vochtig bij het vrijen. Tevens kunnen in de loop van de jaren de vagina en de ingang van de vagina nauwer worden. Deze veranderingen kunnen leiden tot ongemak, bloedverlies en pijn bij het vrijen. Een ander mogelijk symptoom is stressincontinentie (inspanningsincontinentie), als gevolg van het verouderen van de vaginawand. Een behandeling met Femilift biedt uitkomst.

Femilift december actie: €150 korting op 1e behandeling!

Herstellen en verjongen van de vaginawand

Met een vaginale laserbehandeling (gefractioneerde CO2 laser) kan de vaginawand hersteld worden. De Femilift laser stimuleert de slijmvliezen van de vagina, waardoor de vagina verstevigt, beter wordt doorbloedt en de bekleding van de vagina verjongt. De elasticiteit van de vagina komt hierdoor terug, de vagina wordt makkelijker vochtiger, waardoor een verbeterde seksuele prikkeling optreedt. Bovendien vermindert door het verstevigen van de vaginawand eventueel urineverlies (milde stressincontinentie).

Vaginale klachten Femilift

Voor wie is de Femilift behandeling geschikt

De behandeling is geschikt voor alle vrouwen met vaginale klachten en pijn bij het vrijen na de overgang.
Vrouwen die behandeld zijn voor bv. borstkanker en daardoor vervroegd in de overgang gekomen zijn, kunnen deze behandeling veilig laten uitvoeren.

De Femilift behandeling

De behandeling vindt plaats op de polikliniek en is vrijwel pijnloos. Verdoving is niet nodig, maar we gebruiken vaak een verdovende spray bij de ingang van de vagina, omdat het daar het meest gevoelig is. Er zijn meestal 3 behandelingen nodig, telkens om de 4-6 weken. Daarna is jaarlijks 1 behandeling nodig om het effect te behouden. De laserstraal dringt ongeveer 0,5 mm in het vaginale weefsel, diep genoeg om het niveau van de huid, waar nieuw collageen gevormd wordt, te bereiken. Maar niet zo diep dat andere organen geraakt kunnen worden. Elders in de wereld is al ruime ervaring met laserbehandeling van de vagina. Ook zijn er diverse wetenschappelijke publicaties over de werking van de laser. In de dermatologie wordt de gefractioneerde CO2 laser al jaren gebruikt voor huidverjonging van het gezicht.

Hygiëne

Bij Willeke Kamphof is gekozen voor de FemiLift laser. Bij deze laser wordt gebruik gemaakt van een huls die over de laserkop geplaatst wordt. Deze huls wordt eigendom van de patiënt en kan bij iedere behandeling opnieuw gebruikt worden. Hiermee is een optimale hygiëne gewaarborgd.

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u direct uw normale werkzaamheden hervatten. De eerste 3 dagen is het verstandig geen seksueel contact (penetratie) te hebben, geen tampons te gebruiken, zwembad en/of sauna te bezoeken.

Resultaat

De meeste vrouwen merken na de eerste behandeling al een duidelijke verbetering. In de literatuur blijkt dat bij 80-90% van de vrouwen die klachten van branderigheid, droogheid, pijn bij het vrijen helemaal of vrijwel volledig verdwijnen. Bij vrouwen met mild urineverlies bemerkt 80-85% een afname van de klachten of zijn de klachten volledig verdwenen.*

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Tijdens een kosteloos consult (telefonisch) bespreken we samen de mogelijkheden. Via onderstaande button maak je gemakkelijk een afspraak voor zowel een consult als de behandeling. Wanneer het de eerste behandeling betreft, wordt er van te voren contact opgenomen.

Naar agenda

Eerste behandeling

€ 775,- incl. huls

Vervolgbehandeling

€ 550,-

Willeke Kamphof
Raadhuisstraat 102
2101 HJ Heemstede

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact

Ik zag erg tegen de behandeling (Femilift) van stress incontinentie op, maar het is mij enorm meegevallen, nauwelijks gevoelig, en een heel fijne benadering door de arts. Nu twee behandelingen gehad en heb al heel goed resultaat.

Wendy - September 2019Top behandeling

Willeke is vriendelijk, eerlijk en to the point, prima! De behandeling voldoet aan de verwachtingen. Het is zeker een aanrader!

Anoniem - Mei 2019Willeke is vriendelijk, eerlijk en to the point, prima!

Femilift tegen stressincontinentie. Na 3 behandelingen klachtenvrij. Echt top! Niet gedacht dat er met zo’n makkelijke behandeling zo’n resultaat behaald kon worden.

D - Januari 2019Ervaring Femilift stressincontinentie

Willeke hanteert een nette prijs voor een Femilift-behandeling. Ik heb nu een vervolgbehandeling ondergaan, en nu na een lange tijd kan ik zeggen dat de Femilift mijn incontinentie in die mate verbeterd heeft, dat ik (nog) geen operatie wil. Ik vertrouw de Femilift meer dan een kunststof bandje in mijn lijf. Hardlopen kan ik niet, maar dagelijkse bezigheden zijn beter droog te doen, door de Femilift. Dat de behandeling pijnvrij is, dat klopt niet (dat wordt door de fabrikant beweerd). E.e.a. is ook afhankelijk van de verdovende spray die je kunt vragen. Dit keer zat er te weinig tijd tussen het aanbrengen van de spray (ook te oppervlakkig verdoofd dit keer) en de behandeling. Dus had meer pijn dan voorgaande keren. Zinvol om meer de tijd te nemen, zodat de verdoving beter kan inwerken.

Anoniem - Juli 2020Femilift is voor mij de moeite waard. Klachten niet 100% verdwenen, maar sterk verbeterd.

Geweldig. Ook voor (jonge) vrouwen die kinderen hebben gebaard. Voor mij een echt een snelle oplossing voor mijn klachten. Ik had licht urineverlies. Vooral met hard niezen, maar ook bv trampoline springen. Ik moest altijd rekening houden met mijn klachten. Ik raad het zeker aan. Fijne snelle oplossing.

Danielle - November 2018Ervaring Femilift urineverlies

Al 10 jaar incontinent. En nu na 2 behandelingen hoef ik bij normale bezigheden geen verband meer in. Voor mij persoonlijk een zeer positieve doorbraak. Ik was heel sceptisch en voorzichtig maar heb na lang googlen (op Amerikaanse sites is veel info te vinden over femilift) de stap genomen en vraag mij echt af waarom deze behandeling nog zo onbekend is. Meerdere gynaecologen zagen bij mij geen andere oplossing dan een TVT-bandje. (maar ik wil geen kunststof bandje in mijn lijf, teveel nare verhalen over gehoord) En het herstel is lang na een operatie. Binnenkort ga ik nog voor een 3e behandeling. Alhoewel hoesten en niesen nu al 'droog' kunnen, moet ik nog even wat weken wachten voor de definitieve stand van zaken, want het verbetert de eerste weken na de behandeling nog. Na de 1e behandeling duurde het 2 weken voordat ik het eerste resultaat echt ging ervaren. Ik ben echt enorm verbaasd over de impact en het resultaat. Ik verwacht geen 100% droog-resultaat, maar mijn dagelijkse dingen leveren mij nu geen urineverlies meer op. Ik kan bukken, bedden opmaken, boodschappentas tillen, grotere bewegingen maken en weer wat sneller doorwandelen, stukje rustig rennen naar de trein zonder urine te verliezen. (Hardlopen nog niet). Maar hey, dit is voor mij al zeer de moeite waard geweest!! De behandeling is goed te doen. Vraag om wat verdovingscreme, dat helpt!! Daarna vloei je nog een tijdje (een week na de 1e keer. Na de 2e behandeling wat korter). Mijn incontinentie was niet licht te noemen, had tijdens dagelijkse dingen urineverlies. Dus niet alleen met sporten of hoesten. Daardoor had ik weinig hoop. Maar voor mij nu dus sowieso geen operatie meer!!

Anoniem - November 2018Deze behandeling (Femilift) verdient landelijke bekendheid!!

Ik heb de behandeling door Willeke Kamphof als zeer vakkundig en vriendelijk ervaren. Zeer aan te bevelen.

Anoniem - September 2018Heel vakkundig en zeer vriendelijk

Doordat ik urineverlies had zou ik een operatie moeten hebben ondergaan waarbij ik 6 weken uit de running zou zijn geweest. Waarom weet geen enkele huisarts dat je met 3 laserbehandelingen (pijnloos) hier ook vanaf bent?!!

Marjella - Augustus 2018Beoordeling Femilift urineverlies

Ik had gelezen over deze behandeling in het tijdschrift Linda. Ik heb de behandeling specifiek gedaan om de kwaliteit van mijn seksleven te verbeteren. Mijn vagina was na de geboorte van mijn kinderen erg wijd geworden. De behandeling heeft voor mij heel veel resultaat gehad. Mijn vagina voelt nauwer en is tijdens de seks veel gevoeliger.

Linda - Augustus 2018Ervaring Femilift

Zware gevoel al na 1 keer verbeterd. Fietsen en wandelen veel fijner. Hoop dat het blijvend is.

Loes - Januari 2019Ervaring met Femilift

Zeer klantvriendelijk, deskundig en ik kon snel terecht. De corona maatregelen worden goed in de praktijk gebracht.

Anoniem - Juli 2020Uitstekend

Willeke is zeer deskundig en vriendelijk en gaf goede uitleg en voerde de behandeling heel secuur uit, nam ook steeds pauze als het even te pijnlijk werd. In totaal duurde de behandeling ongeveer 15 minuten. Het resultaat is na 1 behandeling al echt geweldig. Geen branderigheid meer na de sex, meer lubricatie, beter gevoel. Wou dat ik het jaren geleden al had gedaan. Onlangs ook de tweede behandeling gehad, deze was nog nauwelijks pijnlijk. Ik ben heel tevreden.

Anoniem - November 2019Femilift behandeling met geweldig resultaat

Willeke is een professional. Wat ik waardeer is haar eerlijkheid en dat ze je op je gemak stelt

Anoniem - November 2019Beoordeling Femilift

Al wordt de telefoon niet altijd persoonlijk direct beantwoord je wordt in elk geval zo spoedig mogelijk teruggebeld. Zelfde geldt voor SMS-en en mailen, as soon as possible. Heeft duidelijk kennis van zaken en straalt dat ook uit. De klantvriendelijkheid krijgt een 10, je voelt je altijd welkom. Tijdens de behandeling word je geobserveerd om te kijken hoe ht gaat en of het nog gaat. Wordt rekening met je gehouden. Praatje ter afleiding. Werkt ook nog. Top. Er is goede uitleg en er is gelegenheid om vragen te stellen. De persoonlijke service is hoog; als je je persoonlijke/ financieel situatie uitlegt wordt er geprobeerd samen uit te komen. Eventuele opties aangeboden. Samengevat: Top!!! Echt een aanrader op elk vlak. Ik hoop dat je dit nog lang blijft doen hoor Willeke.

Anoniem - oktober 2019Beoordeling Femilift bij Willeke Kamphof

De behandeling is goed te doen maar niet pijnloos. Gelukkig is het een korte behandeling. Vooraf n pijnstiller is n aanrader. Al na 1 behandeling had ik een goed resultaat!

Anoniem - Januari 2019Beoordeling Femilift behandeling

Ik zag erg tegen de behandeling (Femilift) van stress incontinentie op, maar het is mij enorm meegevallen, nauwelijks gevoelig, en een heel fijne benadering door de arts. Nu twee behandelingen gehad en heb al heel goed resultaat.

Wendy - September 2019Top behandeling

Ik ben zeer tevreden over de Femilift behandeling door Willeke Kamphof. Na 2 keer is het urineverlies verdwenen en kan ik ook weer springen zonder urine te verliezen. Willeke is deskundig en weet je te laten ontspannen, voor je het weet is het klaar. De behandeling is pijnloos en een absolute aanrader!

M - Januari 2019Beoordeling Femilift

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van dit resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.