Verhuis- en eindejaarsactie! Korting op alle behandelingen met fillers

Het gebied onder de ogen

Een deel van het gelaat dat vaak aandacht vraagt, is het gebied onder de ogen. De huid onder de ogen is dun, wordt naarmate je ouder wordt nog eens dunner en de kwaliteit van het bindweefsel en elastine neemt af. Dit resulteert in fijne lijntjes, rimpeltjes, slappe huid, uiteindelijk overtollige huid en soms de zogenaamde wallen. Let wel: ik heb het niet over traangootjes of de kringen onder de ogen.

Hoe is het gebied onder de ogen te behandelen?

Diverse mogelijkheden zijn voor handen!

1. Behandelen van de ogen met de CO2 laser

Laat ik beginnen met een frequent door mij uitgevoerde behandeling. De CO2-laser. Met deze behandeling wordt de huid met duizenden mini-puntjes deels verdampt en wordt er energie (warmte dus) in het bindweefsel gebracht. Dit zorgt voor stimulatie van het collageen (bindweefsel), een steviger huid met minder lijntjes is het gevolg.
Nadeel van deze behandeling is dat het beter niet in de (potentieel) zonnige maanden van het jaar gedaan wordt en dat je een week moet onderduiken: je ziet er echt een week niet uit.

2. De blanching techniek

Een andere optie is met een heel dunne filler talrijk drupjes hyaluronzuur zeer oppervlakkig in de huid injecteren, dit kan met specifieke fillers en heet de blanching techniek. Dit effect is logischerwijs tijdelijk, maar je kunt het uiteraard gewoon herhalen. Omdat er veel prikjes worden gezet, zal er zwelling plaatsvinden en de kans op een blauwe plek is aanzienlijk. Deze behandeling is meer geschikt voor een nog behoorlijk stevige huid.

3. Platelet Rich Plasma

En dan PRP, ofwel Platelet Rich Plasma, op z’n Nederlands: bloedplaatjes rijk plasma. Ik ben al jaren enthousiast over deze behandeling indien ingezet bij klachten als haaruitval volgens het mannelijke patroon, alopecia androgenetica. Dat er vele andere toepassingen zijn, was bekend, maar uitgebreid gedegen wetenschappelijk onderzoek ontbrak lange tijd of was slecht te beoordelen.

Inmiddels zijn er wel degelijk goede wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar deze methode voor de huid onder de ogen. Met veelbelovende resultaten.

Vrouw, 23 jaar, vóór de eerste (A), vóór de tweede (B), vóór de derde (C) en vier weken na de derde injectie van plaatjesrijk plasma (PRP) (D).*
Vrouw, 42 jaar, vóór de eerste (A), vóór de tweede (B) en vóór de derde injectie van plaatjesrijk plasma (PRP) (C).*

Hoe werkt het?

Er wordt bloed afgenomen, dit wordt gecentrifugeerd om de rode bloedcellen van het bloedplaatjesrijke plasma te scheiden. Dit laatste is de PRP. Hierin zitten dus veel bloedplaatjes en een hoge concentratie groeifactoren die verantwoordelijk zijn voor het effect van de behandeling. Deze groeifactoren stimuleren het collageen, het elastine en het lichaamseigen hyaluronzuur. Met als gevolg een steviger, elastischer huid die goed gehydrateerd is.
Het protocol schrijft 3 behandelingen voor, met steeds een maand ertussen. Er wordt dan circa 2ml plasma onder elk oog gespoten, een flinke hoeveelheid en dat geeft een paar dagen enige zwelling.
Bijhouden is helaas ook voor deze behandeling het devies, meestal 1x per jaar, maar afhankelijk van de wens en uitgangssituatie. En ook dit betreft maatwerk, niet iedereen is een goede kandidaat, soms is (eerst) een CO2-behandeling gewoon een beter idee.

Mogelijk hebben jullie wel eens gelezen over de Vampire Facelift, waarvan het resultaat niet om over naar huis te schrijven is. De hoeveelheid plasma die we in bovenstaand beschreven behandeling onder de ogen injecteren, wordt dan verspreid over het hele gelaat ingespoten. Het verschil in effect zit in de verdunning: 4ml plasma alleen onder de ogen of verspreid over je hele gezicht.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak inplannen voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal) afspraak.

Naar agenda

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

CO2 laser onderoogleden

€ 500,-

CO2 laser rond de ogen

€ 650,-

Fillers

€ 410,-

Platelet Rich Plasma (per behandeling)

€ 360,-

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24 

Contact