Profhilo behandeling Willeke Kamphof Haarlem

We kennen hyaluronzuur natuurlijk al. De meeste fillers zijn namelijk op basis van hyaluronzuur. Deze fillers -het woord zegt het al- zijn bedoeld om te vullen: rimpels & herstel van volumeverlies. Deze nieuwe behandeling wordt verricht met Profhilo; een hyaluronzuur met andere eigenschappen. Het vult niet, maar zet je huid aan tot actie.

“Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

Van de behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging product met puur hyaluronzuur zonder toevoegingen. Behandelingen met dit product worden o.a. in Groot Brittannië en Italië al jaren met veel succes uitgevoerd, nu dus ook in Nederland. De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodelling.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.

Profhilo - resultaat voor en naProfhilo - resultaat
* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van bovenstaand resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.

Resultaat

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Bij cliënten jonger dan 30 jaar kan een goed resutaat worden bereikt met 2 behandelingen, in vrijwel alle andere gevallen, heeft een kuur van 3 keer een veel beter effect. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog verder. De behandeling kan op meerdere zones toegepast worden en kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen (injectables, fillers).

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Tarief

Tarief Profhilo behandeling: € 300
Kuur van 3 behandelingen: € 850

Contact | afspraak maken

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Contact