Skip to main content

Fillers voor meer volume in het gezicht

Vele experts op het gebied van cosmetische behandelingen zijn het erover eens dat een aantrekkelijk gelaat gladde, ronde contouren, hoge jukbeenderen en een strakke goed gedefinieerde kaaklijn heeft.

Naarmate we ouder worden, verandert de botstructuur en vermindert de hoeveelheid vet in je gezicht. De zwaartekracht en het verlies van hyaluronzuur in de huid zorgen ervoor dat het voorhoofd en de slapen smaller worden, terwijl de kaaklijn breder wordt; dit geeft een minder jeugdige uitstraling.

Waar wordt het volume toegevoegd?

Volume-behandelingen worden vaak toegepast ter hoogte van de wangen, de jukbeenderen en de slapen. Aangezien de filler diep in de weefsels wordt geïnjecteerd, biedt het steun aan de overliggende huid en herstelt en moduleert het de gezichtskenmerken.


Het sleutelwoord bij cosmetische behandelingen is volume. Als je ouder wordt, verlies je volume in je gezicht. Om een jeugdige, frisse look te behouden of te creëren, moet je het volume terugbrengen in het gezicht, zodat de verhoudingen weer in balans zijn.

Hyaluronzuur: veilig en natuurlijk

In onze praktijk worden deze behandelingen verricht met fillers op basis van hyaluronzuur, lijkend op de van nature in onze huid aanwezige stof.

Hyaluronzuur bindt aan water en houdt het vast, waardoor er volumetoename optreedt. We gebruiken producten waarvan het bekend is dat ze een uitstekende “liftcapaciteit” te hebben. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar.

Eén van de grote voordelen van producten op basis van hyaluronzuur is, dat het effect van de behandeling lang aanhoudt, maar niet blijvend is. U kunt zelf bepalen of u het resultaat wilt verlengen. De duur van het effect is afhankelijk van veel factoren, zoals huidtype, leefstijl, leeftijd, behandeld gebied, etc., maar houdt meestal wel een jaar of langer aan.

Tarief

1ml € 400

Najaarsactie: 1ml gratis bij afname van 3ml

Interesse in deze najaarsactie? Maak een afspraak via onderstaand formulier en ga met een stralende huid het najaar in.

Naar de aanbieding

 

Contact

Willeke Kamphof
Verspronckweg 93
2023BC Haarlem

(e) info@willekekamphof.nl
(t) (+31) 06 246 631 24